Durvul a kampány: Jakab Péter keményen beleállt Márki-Zay Péterbe

Kép forrása: MTI

„A jobbikosok nem árulók, csak Jakab állt össze Dobrevvel” – erről beszélt Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a Válasz Online-nak egy hete adott interjújában. A kijelentésre Jakab Péter is reagált.

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„A képen szereplő mondat csak most jutott el hozzám, és be kell valljam, el vagyok keseredve. Hisz az egyik miniszterelnök-jelölt, aki arra készül, hogy egy hatpárti koalíció élén kihívja Orbánt, azt mondja, hogy „összeálltam Dobrevvel”, és ez árulás.

Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze, hanem összesen 6 párttal és számtalan civillel. Ezt nem árulásnak hívják, hanem összefogásnak, ami arról szól, hogy végre nem széthúzunk, hanem egy irányba megyünk. Végre nem elfordulunk egymástól, mint régen, hanem meghallgatjuk egymást.

Nagyjából 3 éve dolgozunk rajta mi, ellenzékiek, hogy megszülessen az összefogás. Megszületett. Kicsit úgy tekintek rá, mint a saját gyermekemre. Vigyázni akarok rá, mert még épphogy csak elindult a maga útján. A kormányváltás útján.

Arra kérlek Péter, vigyázz rá te is. Ne bántsd az ellenzéki szövetségeseket, mert ma MI – nem te, nem én, nem Klára, hanem mi – vagyunk az ország utolsó esélye.

Kérlek, ne játsszuk el!”

loading...