Czeglédy Csaba: Dobrev Klára bár nyugodt és kényelmes életet élhetne, mégis arra vállalkozott, hogy elzavarja Orbánt és bandáját

Czeglédy Csaba, az előválasztás győztes szombathelyi képviselőjelöltje hosszú bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-oldalán, amelyben arról ír, hogy miért kell most mindenkinek elmenni szavazni Dobrev Klárára:

„Hányan, de hányan mondták, hogy valójában engem nem is támogatnak az emberek, hogy én több kárt okozok, mint hasznot, hogy veszélyeztetem az ellenzéki összefogást… ment a czeglédyzés ezerrel.

Aztán a helyi és országos hatalmasságokkal szembe jött a valóság: oly’ sok nehézség ellenére is megnyertem az előválasztást Szombathelyen. A választók többsége hisz bennem, és még az ellenségeim is tudják, hogy fáradhatatlanul küzdök az emberekért.

Amikor nagyon egyedül voltam, két ember akkor is bízott bennem: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc. A családomnak segítő kezet nyújtottak, nem hagytak magamra. Ezt soha nem felejtem el nekik.

Dobrev Klára bár nyugodt és kényelmes életet élhetne, mégis arra vállalkozott, hogy elzavarja Orbánt és bandáját, és kiszabadítja Hazánkat a Fidesz fogságából.

Azt persze már megszoktuk, hogy a Fidesz mindenkivel kapcsolatban gyurcsányozik, azt viszont nehéz elfogadni, hogy magukat messiásnak gondoló szerencselovagok is a Fidesz narratíváját harsogják szakadatlan.

A szavazás egyrészt Dobrev Kláráról és nem Gyurcsány Ferencről szól, másrészt csak azért, mert pár ezer baloldali, liberális Gyurcsány-fóbiás értelmiségi hangosan azt szajkózza, hogy Dobrev Klárával nem lehet Orbánt leváltani, ne dőljünk be nekik. Csak azért mert hangosak, attól még nincsen igazuk.

Az azonban nagyon fontos, hogy az ügyeletes szerencselovagnak hirtelen megugrott a támogatottsága, főleg Budapesten. Nem egyértemű emiatt sem, ki nyeri az előválasztást.

Ezért kérek mindenkit, aki Dobrev Klárát szeretné miniszterelnök-jelöltnek, jöjjön el szavazni!

A baloldali pártoknak balodali jelöltje legyen! És tényleg minden szavazat számít! Nagyon csekély lesz a különbség kettejük között. Fájdalmas lesz a jövő hét vasárnap, ha mind nem megyünk el.”

loading...