Három érv arra, hogy Dobrev Klára a valódi közös nevező

Az első forduló véget ért, Dobrev Klára nagy fölénnyel nyert, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter azonnal meg is keresték Fekete-Győr Andrást, hogy lépjen vissza a javukra.

Összeszedtünk három érvet. Ezek miatt Dobrev Klára lehet a valódi közös nevező:

1, Lehet vele nyerni

Dobrev Klára győzni tudott az EP-választásokon is, és az előválasztáson végigtarolta a vidéket. Azok, akik szerint tavasszal a Fidesszel szemben nem tud győzni, miért nem tudtak mozgósítani annyi szavazót, akikkel egyáltalán megközelítették Dobrev Klára eredményét?

2, A női erő szimpatikus

A Fidesz hímsoviniszta, nőgyűlölő politikája egyszer és mindenkorra véget érhet Dobrev Klára kormányzásával. Nála alkalmasabbat keresve se találni, és épp ezzel demonstrálja, hogy a nőknek igenis van szerepe a politikában! Sőt…

3, Nemzetközi színtéren is megállja a helyét

Angol, német, orosz és bolgár nyelvből van felsőfokú nyelvvizsgája, mind a négy nyelven folyékonyan beszél és ír is, ráadásul ezen nyelvek többségét a DK európai parlamenti képviselőjeként és az Európai Parlament alelnökeként rendszeresen használja is.

A közös nevező Dobrev Klára lehet, ő képes összekovácsolni az ellenzéket egy nagy egységgé, és az alkalmasságát, népszerűségét két választáson is bizonyította.

loading...