Gyurcsány Ferenc mai bejegyzését több ezren kedvelik: a DK nagyot megy most is!

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy miként lett a DK-ból a legerősebb ellenzéki párt. A bejegyzésre többezer lájkot kapott, azt változtatás nélkül közöljük:

„2013 tavasza lehetett. Négyen ültünk a Parlament folyosóján. A másfél évvel korábban alapított DK-nak nem volt frakciója. Nem akarták, nem engedték, hogy legyen.

Szóval ültünk a Parlament folyosóján és két barátom, kollégám logó fejjel mondja és mondja, hogy tisztességes és jó gondolat volt a DK megalapítása, de meg fogunk bukni egy év múlva. El fogunk tűnni. Vége lesz. Kész. Campobasso – ha értik!?:))

Ugorjunk nyolc évet!

Ezekben a napokban felajzott emberekkel találkozom mindenhol, akik lelkesülve mondják, hogy jól szerepelünk az ellenzéki előválasztáson. Érzik a hangulaton, hogy ez most nagyon működik. Hogy Klári iszonyatosat megy, hogy jelöltjeink többsége hozni fogja körzetét.

Igen, nagyot mentünk az elmúlt tíz évben. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét adhatjuk az országnak, és ha jól csináljuk, akkor majd a miniszterelnökét is.

Nem kétséges. A DK a mi oldalunk legjobban szervezett, legerősebb közössége. Több, mint párt. Közös történet, közös álmok, közös eredmények.

Ti csináltátok. Meg talán mi is egy kicsit.

Ma folytatjuk, hozzáteszünk valamit ehhez a közös történethez. Aztán majd holnap is, meg azután is.
Nemcsak a párthoz.

A hazához. A hazához.”

loading...