Ennél nem lesz viccesebb: A TV2, az Origo és a METROPOL szerkesztőségei is nívódíjat kaptak a Parlamentben

Kép forrása: MTI

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, áll az MTI tudósításában. Az ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke többek közt arról beszélt, a

a pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke tudta fokozni Latorcai felvezetőjét, amikor azt mondta, hogy:

ilyen időkben különösen fontos, hogy felmutassuk az értékeket és mindazt, ami minőséget képvisel. Ilyen az Érték és Minőség Nagydíj is. Láthatjuk, hogy nehéz időkben is lehet nagyszerűt alkotni, inspiráló és példaszerű teljesítménnyel előrukkolni, és fontos, önmagukon messze túlmutató szolgálatokat tenni egy szélesebb közösségnek, s végső soron az egész magyarságnak.

Aztán le is rántották a leplet a díjazottakról. Kiderült, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat idén a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az ORIGO gazdasági szerkesztősége és a METROPOL szerkesztősége érdemelte ki.

loading...