Donáth Anna beleszállt Karácsonyba: ilyen kritikát rég kapott hazai pályáról a főpolgármester

Kép forrása: Bruzák Noémi/MTI

Sokan kritizálják személy szerint Karácsony Gergelyt a kialakult dugóhelyzetért, de olyat még nem láttunk, hogy egy politikus a szövetségesei közül támadná be olyan nyíltan a főpolgármestert, ahogy a momentumos Donáth Anna tette.

A Momentum EP-képviselője szerint Budapest ellenkező irányba lép – vissza.

„Úgy gondolom, hogy a budapesti, nagykörúti lámpaprogram (a 4-6-os villamos hátráltatása) és a biciklisávok áthelyezése hiba. Olyan terv, amely nem egy befektetés, amiből a budapestiek profitálhatnak, hanem kiadás, mely sokba fog kerülni minden fővárosinak” – írja Facebook posztjában a Momentum EP-képviselője.

Mint írja, az egész EU is ilyen hibás, csak költséget teremtő, de semmi hasznot nem hajtó projektek átszervezésére hívta életre a kontinens környezetvédelmi politikáját megreformáló ,,Irány az 55%!” programot.

„Az EU az európai klímarendelettel – az európai zöld megállapodás részeként – kötelező célnak tűzte ki a klímasemlegesség 2050-es elérését. Ehhez a következő évtizedekben jelentősen csökkenteni kell az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását. Ez nem fog menni, ha Budapest ellenkező irányba lép – vissza” – fogalmaz az ATV.hu összefoglalója alapján.

Mintha puskacsőből lőtték volna ki Dobrev Klárát, úgy szárnyal a népszerűsége: a legújabb százalékán hátast dobtunk

loading...