Olyan óriási utcafórumot tartott Dobrev Klára Pécsett, hogy rögtön be is jelentette: vissza fog térni a városba

Dobrev Klára megígérte: vissza fog térni Pécsre, ahol hétfő este tartott hatalmas tömeg előtt utcafórumot.

Pécs, ígérem hamarosan újra jövök!

– írta a DK miniszterelnök-jelöltje.

„Tegnap egy fantasztikus fórummal zártuk a baranyai napunkat. Pécsen sok százan jöttetek el és nagy örömömre több, mint másfél óra után sem fogytatok ki a kérdésekből, okos meglátásokból, biztató szavakból. Szoktam mondani, hogy tudom, ti is legalább annyira várjátok, ezeket a beszélgetéseket, mint én, de ezt most talán még jobban éreztem, mint eddig bárhol” – írta Dobrev Klára, aki azt is megígérte, hogy Pécsre vissza fog térni, és nem csak a kampányidőszakban:

Megígértem és most is hangsúlyozom, Pécsre is vissza fogok jönni és nem csak kampányidőszakban, hanem majd miniszterelnökként is, mert tényleg hiszem, hogy ezek a beszélgetések, néha keményebb kérdések azok, amelyek emlékeztetik a politikusokat a legfontosabbra: arra, hogy ők az emberekért vannak és, ha nem végzik jól a munkájukat, akkor igenis le fogják őket váltani.

A DK miniszterelnök-jelöltje a tegnapi napon mutatta be a térség DK-s képviselőjelöltjeit az ellenzéki előválasztáson: Baranya megyében is olyan remek jelöltjeink vannak Sellyétől Szigetvárig, Komlótól Pécsig, akik minden nap köztetek vannak, Szarkándi Lajosné és Dr. Szakács László is pontosan tudja, hogy melyek számotokra a fontos ügyek és ott lesznek mellettem, segíteni fognak jövő április után egy jobb és igazságosabb Magyarország felépítésében! 

loading...