Dobrev Klára az EU vezetőinél indítványozta, hogy tárgyalják meg az Pegasus-ügyet és annak összefüggéseit a magyarországi jogállamisággal

Dobrev Klára levélben fordult az Európai Unió vezetőihez, az Európai Tanács, az Európai Bizottság és az Európai Parlament elnökeihez. A DK miniszterelnök-jelöltje indítványozta, hogy

az Európai Unió integritása védelmében ellenőrizzék, hogy kinek van feltelepítve mobileszközére a Pegasus. És ha találnak ilyet, vizsgálják ki, ki telepítette fel azokat és milyen célból!

Egy erős Európa meg tudja védeni a polgárait, akár azok saját korrupt, diktatórikus kormányával szemben is. Erről szól az Orbáni korrupció elleni fellépés, hogy a támogatások végül a magyar emberekhez kerüljenek. 

Most is szükségünk van erős Európára. Meg kell védeni a magyar embereket az Orbáni önkénytől. Attól a politikától, amit eddig csak fehérorosz, vagy afrikai diktatúrákban láttunk.

A DK EP-képviselője az Európai Parlament alelnökeként ezért is szorgalmazta, hogy tárgyalják meg az Pegasus-ügyet, és annak összefüggéseit a magyarországi jogállamisággal.

Véget vetünk a pávatáncnak, az európai értékek teljes felrúgásának! Az Európai Unió vezetőinek, a magyarországi ellenzéknek, benne a Demokratikus Koalíciónak, ugyanaz a feladata: együtt védjük meg a magyarokat a zsarnoktól!

– üzeni Dobrev Klára a tisztességes, demokrácia-párti magyar választóknak. Ne adjuk fel, van remény!

loading...