Orbán szerint a politika nem a nőknek való: Dobrev Klára reakcióját imádni fogod, ledózerolja az összes fideszes „macsót”

Kép forrása: Dobrev Klára Facebook-oldala

Orbán (és a Fidesz-KDNP nagy része) úgy véli, hogy a politika nem a nőknek való. A DK miniszterelnök-jelöltje nem hagyta szó nélkül ezt, és az alábbi bejegyzést tette közzé üzenőfalán:

„Orbán szerint a politika nem nőknek való.
Ez a felfogás uralkodott évszázadokig, csakhogy mára kinevetik azt, aki ilyesmit mond. Büszke vagyok arra, hogy az őszi ellenzéki előválasztáson a Demokratikus Koalíció színeiben indul a legtöbb női jelölt! Együtt meg fogjuk mutatni Orbán Viktornak és a Fidesz jelöltjeinek, hogy a politika valójában nekik nem való. Nem azért, mert férfiak, hanem azért, mert a múltban élnek, és semmit sem értenek a modern Magyarország előtt álló kihívásokból. Hisz, hogyan is érthetnének, ha nem tudják, hogy a jó politikus, legyen az nő vagy férfi, legfontosabb feladata, hogy meghallgassa az embereket, hogy empátiával forduljon a bajban lévőkhöz.
Mi 2022 után is ott leszünk veletek és közösen fogunk egy szabadabb, a nőket is jobban megbecsülő Magyarországot építeni!”
loading...