Az egyik legismertebb színésznő helyretette Orbán Viktort a miniszterelnök szégyenteljes beszéde után

Kép forrása: Reuters

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban a nemváltásról azt mondta: van, hogy az ember nem jön be mindenkinek, vannak csalódások, viszont szerinte az nem válasz, hogy arra buzdítjuk őket, változtassanak nemet, hanem az, hogy azzal a fizikai adottsággal próbáljanak együtt élni, amivel rendelkeznek, és találják meg így a helyüket a felnőttvilágban.

Ónodi Adél, az egyik legismertebb magyar színésznő, transz aktivista a 168.hu-nak azt mondta:

míg a miniszterelnök nem pszichológus, addig maradjon meg a kormányzásnál, és ha nem érti, miről van szó, akkor inkább ne szólaljon meg.

„Igenis az a fontos, hogy az adott csoport mit gondol erről, nem az, hogy egy cisz fehér hetero ember, mit gondol róla. Az, hogy valaki transznemű nő, vagy transznemű férfi, valószínűleg a miniszterelnök úr nem is venné észre, hogy ha nem mondaná ezt el neki” – mondta Ónodi Adél.

„Kimondhatjuk hogy a miniszterelnök úr visszamaradott”

– szögezte le hozzátéve, hogy Orbán Viktor nem mindent követ, és nem is tud mindent felfogni. Szerinte ez ugyanis intelligencia kérdése.

A színésznő ezek alapján úgy véli, a magyar miniszterelnöknek nincs meg ehhez a kellő intelligenciája, frusztrált és zavarodott. 

loading...