Gyurcsány Ferenc üzent a kormánypárti rendbontóknak: „minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni”

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Tegnapelőtt Dunaújvárosban egy fideszes tüntető (felső kép) megütött egy DK-st azért, mert végezte a dolgát, és felvételeket készített a Gyurcsány Ferenc rendezvényéről a telefonjával, így arról is, ahogy a tüntető megzavarja a rendezvényt. 

Ugyanez megismétlődött Dombóváron, ahol  ugyancsak azért ütötte meg egy kormánypárti szimpatizáns (alsó kép) a DK-s segítőt, mert felvette, hogyan provokálja a rendezvény résztvevőit. 

A felvételeknek hála mindkét ügyben büntetőfeljelentést tudunk tenni, és meg is tesszük. Tanulják meg a fideszesek is, hogy következménye van a viselkedésüknek. Nemcsak az övék ez az ország, hiába tanítja nekik ezt a jelenlegi miniszterelnök

– fejtette ki a DK elnöke, aki azt üzente a szerinte fizetett fideszes tüntetőknek, hogy nem félnek tőlük, nem fogják őket megállítani. A DK képviselői bejárják az egész országot, akár tetszik, akár nem.

És minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni, hogy a rólatok készült fotók és videók itt virítsanak majd a Facebookon – akár tetszik nektek, akár nem. Aki fenyeget, vagy akár egyetlen DK-st is bántani mer, azt pedig fel fogjuk jelenteni

– üzente a DK elnöke a Fidesz provokátorainak.

Jól gondoljátok meg, hogy mennyi pénzt kértek azért, hogy ilyesmire adjátok a fejeteket, mert a ti képeitekkel fogjuk bemutatni, hogy milyen világot teremtett a Fidesz. Mert ti azt hiszitek, ahogy Orbánék is, hogy nektek mindent lehet. Hát nem lehet. Tegyetek csak próbára – zárta bejegyzését Gyurcsány Ferenc.

loading...