Egy full extrás budai lakás is kijönne Habony Árpád órájának árából

Kép forrása: MTI

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Orbán Viktor tanácsadója egy 11 méteres vitorlással vett részt egy toszkánai versenyen, ahol nem ért el túl jó eredményt. Az Átlátszó arról ír:

a hajót 3,2 millió körüli áron bérelték, de a verseny összes költsége is jelentős összeg lehetett. De valószínűleg az egész nem volt olyan drága, mint a karóra, amit Habony a versenyen viselt.

A vitorlást gyártó cég Facebook-oldalára feltöltött képen kivehető, hogy Habony karján egy Patek Philippe Nautilus típusú óra van. Az portál által megkérdezett szakemberek úgy gondolják, ez az 5976/1G-001 modell.

Ha az óra a Patek Philippe Nautilus 40. évfordulós kiadása, akkor legalább 160 millió forintot ér

– már amennyiben hozzá lehet jutni, ugyanis sokszor hosszan kell várnia rá a vevőnek. A portál által megkérdezett szakértők szerint annak, aki ilyen órára vágyik, célszerű New Yorkba vagy Hongkongba utazni érte.

„Most van olyan óra a piacon, amire itthon jelenleg kilenc éves várólista van. Azt ne gondolja senki, hogy csak úgy bemegy egy óraboltba és megkapja. És, bár drágának tűnik, ezek az órák még a tömeggyártású termékek között foglalnak helyet, az egyedileg gyártott órák piaca pár nullával feljebb kezdődik”

– idézi a lap az óraszakértőt. A Habony Árpádot közelről mutató fotót időközben törölték a vállalat képei közül.

loading...