A Facebookon fakadt ki egy magyar hölgy – így még senki nem írta le a teljes igazságot Gyurcsányról, ezrek osztják a bejegyzését

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Tegyünk azért, hogy még a választások előtt minél több tényektől megfosztott magyar választópolgárhoz eljusson Turi Ágnes üzenete a Fidesz gyurcsányozásával kapcsolatban. A magyar hölgy a Facebookon fakadt ki, bejegyzésének szövegét változtatás nélkül közöljük:

„Nem tehetek róla, de muszáj kiírni magamból amit erről gondolok, mert annyira elegem van abból, hogy lépten nyomon belebotlom a facebookon is némelyek Gyurcsányt gyűlölő bejegyzéseibe. Épp ésszel nem érem fel, hogy ezek az emberek ennyi év alatt sem jöttek még rá, hogy teljesen félrevezetik őket.

Elgondolkodtak már azon, hogy mi az oka a gyűlöletüknek?

Netán azért, mert valakinek az állt érdekében, hogy azt mondja, GYURCSÁNYT GYŰLÖLNI KELL. Tudjuk két oldalról is érték a folyamatos támadások, viszont a miértre nem kaptam választ sohasem.

Mi volt a bűne? Számtalanszor az hallottam amit kiragadva szajkóztak a beszédéből, hogy” hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal”. Mi a baj ezzel? Az, hogy beismerte és változtatni akart rajta? Vagy az, hogy azt akarta, hogy őszintének kellene lenni az emberekhez, akkor is, ha fájdalmas a valóság? 

Nézzük mi van most? Boldogabbak vagyunk, hogy mindent eltitkolnak előlünk és élünk az óriási bizonytalanságban? Úgy gondolom ezért csak becsülni lehet őt, mert emberszámba akart venni mindannyiunkat.

Megmondom őszintén, nem igazán foglalkoztam azelőtt vele, de miután meghallgattam az őszödi beszédét, akkor figyeltem fel rá és azt mondtam magamnak, végre egy politikus, aki NEM AKAR TOVÁBB HAZUDNI!

Sorban olvasom, hogy olyan dolgokat rónak fel neki, ami nem is az ő miniszterelnöksége idejében történt. A emberek sajnos kicsit lusták és nem néznek utána dolgoknak, csak elfogadják azt, hogy a másik mit mondott rá. Lássuk be végre, hogy Gyurcsány karaktergyilkosság áldozata lett, egy olyan időben, amikor erre még nem volt példa azelőtt.

Sajnos a régmúlt történelemben igen, volt ilyen és valószínűleg azoknak akiknek már akkor is a hatalom bármi áron megszerzése volt a célja, példának vették ezt.

A 2006-os zavargásokat már tudjuk kik robbantották ki. Ezért is őt okolják és nem azokat akik gátlástalanul megpróbálták erőszakkal megdönteni a kormányt.

Azt mondogatják, hogy szemkilövető, de hol a bizonyíték erre? Hol az az ember akinek kilőtték a szemét? Csak azért kell ezt mondogatni, mert ez érdekében áll a Fidesznek? Úgy tudom az intézkedéseket az akkori belügyminiszter hozta és Gyurcsány az ő belátására bízta, hogy hogyan állítsák le a csürhét. Gondolkodjon már egy kicsit el mindenki.

Persze Gyurcsány sem szent és bizonyára volt olyan, hogy hibázott is, mert ki nem, de az én szememben ezerszer becsületesebb az az ember aki belátja a hibáit, mint az aki folyamatos hazugságokkal FÉNYEZI MAGÁT, MINT ORBÁN VIKTOR.”

loading...