Beégett a közmédia: Orbán minden eddigi dumája hiteltelenné vált ezzel a hangfelvétellel

Fotó: Ellenszel.hu

Mindenki tudja, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályok miatt a meccseket csak zárt kapuk mögött lehet megtartani, ehhez képest azonban az OTP Bank Liga 30. fordulójában, a Zalaegerszeg és a Budafok keddi meccsén akkora volt a háttérzaj, mintha nem is lenne járvány.

A 444 szúrta ki, hogy ez valószínűleg nem is hangeffektus volt, mert az M4 közvetítésében tisztán lehet hallani, ahogy a mérkőzés 5. percében a vezérlőből valaki azt mondja, hogy:

A jobb oldalon fölül szurkolnak szurkolók, őket direkt nem mutatom, mert gyülekezési tilalom van még, hogy ne büntessék meg őket, kösz.

Pár másodperccel később ugyanez a hang rájött, hogy éppen úgy járt, mint Kósa Lajos, a Fidesz nagyokos nagyágyúja, amikor a Hír TV élő műsorában azt mondta a műsorvezetőnek, hogy ezt ne adják le, mert a Fidesz alelnöke nem tudta, hogy élőben van. A M4-en a hang azt mondta:

„Adásba? Bocsánat!” Közben pedig zengett a masszív ZALA-EGER-SZEG skandálás. 

A meccs után a ZTE ultrái közöltek egy képet arról, ahogy a játékosok odamentek hozzájuk a stadion sarkába, ami alapján kívülről szurkoltak.

loading...