Müller Cecília gólkirály lett a hihetetlen elszólások ligájában: mutatjuk, mivel lőtte be ma a legnagyobbat

Müller Cecília óriásit alakított a szerdai operatív előadáson. Az országos tisztifőorvos többek között mindenkit arra kért, hogy fertőződjön meg.

Müller elmondta, hogy nagyon fontos, az hogy erőinket koncentráljuk, a hatékony betegellátás szempontjából. Az országos tisztifőorvos szerint ezt a célt szolgálja, hogy már a háziorvosokat is be lehet rendelni kórházi munkára. A koordinációt az országos kórházfőigazgatóság látja el. Arról is beszámolt, hogy sok olyan köszönőlevél érkezik a Nemzeti  Népegészségügyi Központba, amely az oltópontok munkáját dicséri.

Az országos tisztifőorvos első mellélövése a „tájékoztatón” az volt, amikor bejelentette, hogy megkezdik a kritikus infrastruktúrában dolgozók – így a MÁV, a BKK és a paksi atomerőmű munkatársainak – oltását.

A Népszava azt írja, hogy

Müller Cecília bejelentése ugyan örömteli, mégis súlyos hibát vétett. Hiszen bizonyára ő is tisztában van azzal, hogy a BKK dolgozói szinte teljes egészében irodisták, tehát ők kevésbé vannak kitéve a járványnak, mint a BKV dolgozói (metró, busz, villamos vezetők, irányítók, karbantartók), akik naponta találkoznak munkájuk során tömegekkel. 

Müller Cecília egyébként ma is felszólított mindenkit arra, hogy vigyázzon magára. Pontosabban csak próbálkozott ezzel, hiszen azt találta mondani:

“Arra kérem önöket, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy megfertőződjenek és kórházi kezelésre szoruljanak, mert a kórházi ellátórendszer rendkívüli mértékű terhelésnek van kitéve.”

Oké, akkor irány mindenki megfertőződni! Most ez az új eljárásrend, a tojásokat a továbbiakban nem hipózzuk!

loading...