Forrong a magyar internet: túl messzire ment a székely író, elküldte a búsba az ellenzéki szavazókat

Bencze Attila a Wikipédia-oldala szerint erdélyi magyar író, költő, szerkesztő. Úgy gondolta, hogy biztosan magasztos művészi értéket képvisel, ha elküldi az ellenzéki szavazókat a büdös francba.

Az alábbi bejegyzést tette közzé:

Megszólalni is nehéz a sorokat olvasva, álljon itt néhány komment, amit a poszthoz írtak:

  • „Ha Erdélybe utazunk, ott busásan(!) megfizetjük a vendégszeretetet. A magyar turistákra vállalkozások ezrei épültek Romániában.”
  • „Kedves FIDESZ-re szavazó Székelyföldiek!Eljöttök hozzánk Magyarországra, megeszitek az őszinte szívvel adott ételeinket, alszotok a puhára vetett ágyainkba, megisszátok a pálinkáinkat és esetenként még nagy áhítatos pofával el is dalolásztok velünk a nektek gyújtott tábortűz ropogása mellett.
    Majd visszatérve Romániába, bebújtok a nemzetáruló Orbán hátsó fertályába, hogy aztán onnan teli torokból gyűlölködjetek, Gyurcsányozzatok és uszítsatok ellenünk.Hát milyen emberek vagytok ti? Könyörgöm? Nem szakad le a pofátokról a bőr?”
  • „Ha el is mennek hozzátok, nem ingyen teszik. Elég jó pénzt kaptok a vendégektől amiből egy fillért nem adóztok ide a magyar államkasszába. De eljöttök ide nyakunkra külditek a magyarokat utáló kormányt. Jó pénzért.”
  • „Hát te milyen ember vagy, amikor nem veszed észre, hogy a csuti tahó olcsó pénzért vesz meg titeket? Amikor állampolgárságot adott azt mondta ez nem jár együtt szavazati joggal. Aztán mi lett?”

Lehetne még fokozni, de annyi biztos: bárki is ez a Bencze Attila, örülhet, mert ez a bejegyzése több érzelmet váltott ki a magyarokból, mint az eddigi firkálmányai összesen.

Botrány a Parlamentben: a KDNP megengedhetetlen dolgot nyomna le a torkunkon

loading...