A Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke agyhalottak nevezte Kósa Lajost

Kép forrása: MTI

Tovább pörög Kósa Lajos története a Csengeri örökösnővel: a Blikk azt állítja, hogy a csaló asszony a fideszes politikusnak ajándékozta volna az egyik legnagyobb francia bank negyedét, amit Kósa köszönettel el is fogadott.

Szinte senki nem tudja megállni, hogy ne kommentálja a Fidesz alelnökének elképesztő sztoriját. Így volt ezzel Bodnár Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke is, aki a következő kommentárt fűzte hozzá Kósa történetéhez:

Kósa Lajos a rendőrségi vallomásában azt mondta, hogy a két ajándékozási szerződés az aláírás pillanatában is semmis volt, hiszen az ajándéktárgyak nem voltak az ajándékozó birtokában. „A két ajándékozási szerződés megkötésének körülményeire nem emlékszem.

Lehet, hogy a körülményekre nem emlékszik, ám azt nem tagadja, hogy aláírta az ajándékozási szerződést. Bizonyára jó érzés volt elgondolni, hogy az egyik legnagyobb francia bank 24,09%-ának tulajdonosa lett. Olyan bizsergető lehetett. Elhitte. Komolyan. Én meg azt hiszem, hogy Kósa Lajos, a Fidesz egy főembere egyszerűen agyhalott.

Továbbá Lajosunk elfogadta köszönettel azt a svájci repülőcéget is, amit a csengeri asszony mintegy ajándék-masniként tett díszül a tetemes hozomány mellé.

Kósa meglátta magát a leggazdagabbak között, és nem tudott másra gondolni. Tekinthetünk úgy rá, mint politikusra? Mennyire érdekli őt valójában a magyar családok helyzete? Ezek után van helye a közéletben?

loading...