BRÉKING: lekapcsolná a Fidesz az internetet? Ennek a fele sem tréfa

Behívót kapnak a magyarok.
Fotó: Ellenszel.hu

Földi László: Tudatos támadás folyik a normalitás ellen, le kell kapcsolni az internetet

„Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni,” mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László, szúrta ki a 444.

Az egykori kommunista hírszerző, a NER-média kedvelt „biztonságpolitikai szakértője” határozattan állította, hogy

„azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik.”

Földi szerint igaz, hogy „a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam,” ami számos veszéllyel járhat. Hogy ezt érzékeltesse „egy bizalmas tanulmányra” hivatkozik, amiben az áll, hogy

a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt.

A generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni kérdezte zárásként a Kossuth rádió riportere, „az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában?”

„Le kell kapcsolni az internetet. Igen,”

válaszolta Földi.

A „szakértő” szerint nem a tömegek, hanem egy szűk csoport irányítja a gépeket, és belép a mesterséges intelligencia, az a történelemben soha nem látott módon fogja erodálni a világot.

„Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. (..) Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni.”

Az Orbánt felpofozó Juncker ismét kellemetlen helyzetbe hozta a magyar miniszterelnököt

loading...