Megbüntettek egy férfit, mert túl intenzíven zihált az utcán, és ezzel veszélyeztette mások egészségét

Nem mindennapi eset történt egy futóval, akit a túl intenzív lélegzésért figyelmeztettek, egy másik férfit pedig 50000 forintnak megfelelő összegre büntettek, amiért a verejtékét futás után maga elé fújta. Az esetről Ceglédi Zoltán számolt be:

„Ősszel döntöttek Angliában az úgynevezett Covid marshal intézményének bevezetéséről – ott is a helyi önkormányzatokra bízva, kívánnak-e élni a polgárok ilyetén további korlátozásának lehetőségével, vagy másra költenék a pénzt. Ott is kívántak, több helyütt megjelentek az új egyenruhások.
Így történt ez Londonban is. Gary Purnell (berakom a videót kommentben) akkor találkozott egy ilyen marshallal, amikor a Temze partján kocogott, tök egyedül. Nem egyszerű találkozás volt: a marshal ugyanis megállította és figyelmeztette, mivel megítélése szerint Gary TÚL INTENZÍVEN LÉLEGZETT. Ez pedig veszélyt jelenthet másokra, ha épp arra jönnének.
Mark Meghezzi (berakom a képet kommentben) már túl volt az edzés izzasztó részén, a közlekedési lámpánál várt, mikor egy marshal odalépett hozzá, és megbüntette 120 fontra (ez kb. 50.000 forint). A bűn: az izzadt arcáról folyó VEREJTÉKET MAGA ELÉ FÚJTA, amit a marshal köpésként értékelt. Ugyanez a marshal további kocogókat és biciklistákat is megbüntetett hasonló megfontolásokból.
Nos. Voltak-vannak nekem jogvédő barátaim, liberális barátaim, szabadságszerető barátaim. Föl nem tudom fogni, miként nem szólal meg a vészcsengő a fejükben, amikor a totális megfigyelést végző Kínát lesik rajongva, amikor vörösbetűs plakátok zárnak minket az otthonainkba, és este nyolctól az utcán fegyveresek grasszálnak, amikor nyugati demokráciákat tesz paródiává az egyre kevésbé vicces házmestertempó. Hova tartunk?” – írja a közösségi oldalán Ceglédi.
loading...