Miközben Orbánék lopott közpénzből pöffeszkednek, Kálmán Olga meleg takarókat oszt

A Demokratikus Koalíció szerint a tél beköszönte Magyarországon mindig tragédiák sorát hozza magával:

abban az országban, ahol félmillió ember számára az is probléma, hogy az otthonát befűtse, nem feledkezhetünk meg azokról, akik az utcán kénytelenek átvészelni ezeket a napokat.

Miközben a kormány semmit sem tesz, sőt, ellenségnek kiáltja ki a hajléktalanokat, a Demokratikus Koalíció 100 darab meleg takarót ajándékozott az Oltalom Alapítványnak, hogy segítsünk az otthon nélkül maradt rászorulókon, és megmentsük a fagyhaláltól azokat, akik évről évre a legkiszolgáltatottabbak.

Mi, európai magyarok az elmúlt években számtalanszor megmutattuk, hogy nem hagyjuk cserben a rászorulókat és nem tűrjük szó nélkül, hogy Orbánék kegyetlen rendszere ide-oda rugdossa őket, miközben ellenséget kreálnak belőlük. Mi vagyunk azok, akik nem fordítjuk félre a fejünket, hanem ételt, ruhát, otthoni tanuláshoz szükséges digitális eszközöket, takarót viszünk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá

– áll a DK közleményében.

Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy miközben Orbánék lopott közpénzből épített palotákban pöffeszkednek, luxusjachtokon vedelik a luxuspezsgőt, emberek fagyjanak meg az utcán.

loading...