Káslerék új kedvence, Tóth Gabi kirúgatta a kommentelőt, aki csúnyát írt neki a közösségi oldalán

Kép forrása: Tóth Gabi Facebook-oldala

Az énekesnő a testvérével együtt az nlc-nek adott interjút, ahol többek között arról is mesélt, hogy a sok évnyi közszereplés ellenére is megviselik olykor a rosszindulatú kommentek.

Ha a gyerekemet, a családomat bántják, az még mindig megvisel. Még terhes voltam a lányommal, amikor valaki azt írta, hogy bárcsak halva születne. Ha valaki ilyet ír, akkor egyből felkapom a vizet, de szerintem ez érthető…

– mondta Tóth Gabi, aki az említett esetet nem nyelte le.

Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!

Tóth Gabinak bejött az élet

5,5 milliárd forint elköltéséről döntött a kormány, amiből Nagy Ferón kívül Tóth Gabi és Vera, meg persze Demjén Rózsi is kapott ebből a jó vastag támogatásból.

Tóth Gabi tehát megcsinálta a szerencséjét, neki belefért, hogy a húsos kondérhoz jutásért bevállalta, amit kellett. A hozzáállása az emberekhez, ahogy a kommentelő esetében láttuk, igazi fideszes tempót sejtet. Illik ebbe a körbe, egyszer még talán igazi NER-lovag is lehet belőle!

Becsaptak minket! Itt az Orbán-kormány legújabb átverése: januártól havonta 30-50%-kal is többet fizethetünk

loading...