Undorítóan számolnak be a Fidesz-bértollnokok az ellenzékről

Kép forrása: Huth Gergely Facebook-oldala.

Az alapsztoriról talán annyit érdemes csak tudni, hogy Göd városában a DK helyi képviselője bemutatott egy hangfelvételt, amin az hallható, hogy a Momentum által adott polgármester Fideszes vagy független alpolgármestert akar. A Momentum azt mondja, a hangfelvétel hamisított. Ezt a konfliktusnak sem nevezhető ártatlan vitát a Fideszesek felfújták, hogy balhét csaphassanak, és úgy állíthassák be, mintha az ellenzéki összefogásban ellentét lenne.

Ez nyilvánvalóan nincs így, ezt bizonyítja az is, hogy Fekete-Győr András és Gyurcsány Ferenc Tihanyban találkoztak, beszélgettek, Gyurcsány még a Momentum aláíróívét is szignálta.

Végzik a munkájukat a ProstiSrácok

Lefutott egy telefonhívás a Prosti… – ó, párdon – a PestiSrácok szerkesztőségébe a Fidesz-irodából, ami valahogy így hangozhatott: „Hé, erről írjatok valamit, minél igénytelenebbül és gusztustalanabbul, tudjátok, ahogy szoktátok”. A „srácok” azonnal akcióba is léptek, és lehoztak egy gusztustalan firkálmányt, amin, Fekete-Győr Andráson és az ellenzéki médián, nevezetesen a Magyar Hangon is élcelődnek – számon kérve rajtuk azt, hogy miért számoltak be ilyen hosszú videón a találkozóról. Ezeknek, jól láthatóan, fogalmuk sincs, hogy működik az újságírás, csak az előre betanult propaganda fújása megy nekik!

A kommentelőik is hozzák a „lap” színvonalát, az elképesztően primitív és ordenáré hozzászólások tökéletesen illeszkednek a PestiSrácok stílusához.

Tovább süllyed a mocsárban a propagandagépezet

A Pesti TV az országban mindenhol, alapcsomagban is fogható lesz, az állami Antenna Hungária is közvetíti majd az újabb propaganda-szennyet, még inkább félrevezetve a tévénézőket.

A több milliárdból létrehozott tévécsatorna állítólag szeptemberben kezdi meg működését, de néhány promovideót már feltettek a honlapjukra, azokat azonban egyáltalán nem, vagy csak nagyon akadozva játsza le a rendszer; ha így fog működni a tévé is, akkor alapos fejmosásra számíthatnak a Vezértől, amiért már megint milliárdokat pazarolnak el nézhetetlen kontentekre.

Hangoztatják, hogy a „libernyákokat” akarják majd lebuktatni a riportjaikban, ezzel ráerősítettek a Vezér által bevezetett kifejezésre, kiállva azon emberek megalázása és sértegetése mellett, akik nem értenek velük egyet, és – ha még bárkiben maradt volna bármiféle kérdés – egyértelművé téve azt, hogy milyen tartalomra lehet majd számítani a PestiTV-től.

A cikket beküldte: Nagy Zsolt

loading...