Szándékosan leköhögte az árut egy nő, 11 millió forintnyi élelmiszert kellett kidobni

A kép illusztráció - forrása: AFP

A 24.hu vette észre azt a cikket, amiben arról ír a Vt, hogy egy pennsylvaniai szupermarketben hatalmas mennyiségű, összesen 35 ezer dollár (11 millió forint) értékű élelmiszert kellett kidobnia a személyzetnek, mert egy nő szándékosan összeköhögte és köpködte őket.

Az esetet az üzlet társtulajdonosa, Joe Fasula tette közzé a Facebookon. A poszt szövege szerint a nő szerdán tért be az üzletbe, ahol módszeresen végig köhögött szinte mindent.

Miután kivezettették a boltból, az üzlet vezetése szakértők bevonásával vizsgálta át az egész áruházat, fertőtlenítettek, és leltározni kezdték azokat az árukat, amelyektől meg kell szabadulniuk.

A társtulajdonos elmondta, eszük ágában sincs senki egészségét kockáztatni, ezért mindent kidobnak, amiről csak minimálisan is sejthető, hogy fertőző lehet. Fasula nem titkolta, felfordul a gyomra a nő tettétől, aki nem elég, hogy az üzletet megkárosította, de szándékosan veszélybe sodort nagyon sok embert is, akik most egyébként sem a legnyugodtabb napjaikat élik.

A TMZ értesülései szerint a nőt azóta letartóztatták és most terrorfenyegetéssel vádolják, mivel az áruk és a bolt személyzete mellett legalább 15 embert sodort potenciális fertőzésveszélybe az ámokfutásával. A rendőrség közlése szerint a nő a köhögős akció után még egy 12 üveg sört is megpróbált ellopni az üzletből.

loading...