Várunk vissza, Sas József! Nincs szilveszter nélküled, ahogy karácsony sem Kevin nélkül!

Fotó: MTI Fotó: Földi Imre

Sas József humora főként az idősebb korosztály ízlésének fekszik, de nagyon sok fiatal rajongója is van a humoristának. Betegsége és a hosszú lábadozása miatt nem készül idén szilveszteri műsorral Sas József – árulta el a Blikknek a humorista felesége, akinek a férje erőt gyűjt a 2020-as visszatérésre.

Sas január végén kapott kétoldali agyvérzést a thaiföldi nyaralásán, a felesége szerint sokat szaval, de „igazán az egyetlen szórakozása a televízió nézése”. „Nem kesereg, hanem gyűjti az erőt, hogy jövőre színpadra állhasson. Ez maradt nekünk, a remény” – mondta az asszony.

Szállóigévé vállt az évek során, hogy: „ti mentek valahova bulizni, vagy Sas-kabarét néztek?”

Lehet Sas tréfáin nevetni, vagy nem nevetni, de az biztos, hogy Magyarország meghatározó művészéről és társulatáról van szó, akik évtizedeken át szórakoztatták a nézőiket. Vidámak voltak, de kritikusak. Mindig szatirikus poénokkal gúnyolták ki az aktuális kormány visszásságait, soha nem gyakoroltak öncenzúrát, mégis elegánsak és polkorrektek tudtak maradni.

Idén nem lesz Sas-kabaré, de reméljük, jövőre már igen. Várunk vissza, Sas József, csak arra kérünk, ne komolytalankodd el ezt a betegséget, a humor jöhet a gyógyulás után!

loading...