Orbán felfedte a kilétét annak a személynek, aki valóban az Erdogan ellenes tüntetések mögött áll

Kép forrása: AFP

A miniszterelnök szerint a bevándorláspárti erők, élükön Soros Györggyel akarják megbuktatni a török elnököt, nekünk pedig az a jó, ha az etnikai tisztogatással kiürített Észak-Szíriába küldik vissza a menekülteket.

Péntek reggeli rádióinterjújában Orbán újra elővette a rég nem használt, évekig bevált Soros-terv szlogenjét is. Szerinte a bevándorláspárti erőknek az az érdeke, hogy megbuktassák Erdogant, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és ezzel megvalósulna bevándorláspárti erők álmi, milliós tömegek érkeznek majd az Unió területére. Hozzátette, hogy Soros György ezt meg is írta a híres tervében, mely szerint Európának egymillió migránsra van szüksége évente.

Orbán ismét azzal érvelt, hogy Magyarország nem tudja megváltoztatni a házszámát, ezért egyensúlyra kell törekednie Németországgal, Oroszországgal és Törökországgal is. Nekünk az az érdekünk, hogy Törökország Európa felőli kapuit zárja, Szíria felőli kapuit nyissa a menekültek előtt.

Orbán szerint a Soros-terv része volt a török diktátor elleni tüntetés. Szerinte minden olyan dolog, amely gátat szab a saját, Erdoganéhoz hasonló diktatúrájának kiépítéséhez, az csakis a Soros-terv része lehet. Örömmel vennénk, ha Orbán a Soros-tervet végre kinyomtatná, és kiadná mint könyvet, hiszen akkor nem kellene folyton a száját tépnie, mégis tudná szeretett népe, hogy mit tervez az ördögi milliárdos.

 

 

 

loading...