November 7-én mutassuk meg, Magyarország nem egyenlő a Fidesszel

Kép forrása: YPJ Facebook oldal

Jövő héten, november 7-én érkezik hazánkba Orbán Viktor egyik legnagyobb barátja, talán példaképe, Recep Tayyip Erdoğan török elnök, hogy egyeztessen a magyar miniszterelnökkel.

A budapestiek már javában szervezik a tüntetést a török diktátor ellen, de most a csapatai ellen harcoló kurdok üzentek a magyaroknak a facebookon.

A poszt magyarra lefordítva: „Magyarországi követőink figyelmébe/magyarok! Úgy tűnik, hogy a dzsihádista terrorista török/ISIS vezető, Erdoğan november 7-én meglátogatja Magyarországot, és bízunk benne, hogy Magyarország népe nem engedi a dzsihádista terrorista Erdoğant az országába! Hogy Magyarországról mindenki, sőt, Magyarországon kívülről is csatlakozni tud a tüntetéshez, hogy elítéljék ezt a »vezetőnek« nevezett dzsihádista terroristát, és kipenderítsék Budapestről/Magyarországról oda, ahonnan jött. Üdvözletünket küldjük Magyarország népének.”

Az elmúlt hetekben láthattuk, hogy a magyar kormány fittyet sem hány a török agresszióra, sőt egyenesen nemzeti érdekként tekint arra. Ne hagyjuk, hogy a Fidesz ostobasága miatt az egész országot megbélyegezzék, menjünk el mind november 7-én délután az Oktogonra!

 

loading...