Dobozokkal megrakott teherautó: a bukott fideszes polgármester szerint könyveket szállítottak késő éjszaka

Kép forrása - MTI/Mohai Balázs

Kartondobozokkal megpakolt teherautó indult el az I. kerületi önkormányzattól a leköszönő fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás házához, ezt vette videóra Gelencsér Ferenc, írja a 444.

A felvétel az önkormányzati választás után 2 nappal, kedd éjszaka készült.

A felvételen látható rakodók nem voltak túl beszédesek, azt mondták, nem tudják mi van a dobozokban, de azt elárulták, hogy a leköszönő fideszes polgármester a megbízójuk, és az is kiderült, hogy éppen abba a Táncsics utcába viszik a szállítmányt, ahol a volt polgármester lakik.

A videó hátralevő része már a Táncsics utcában került felvevésre. Az egyik fuvaros bement az utcából nyíló, a polgármester háza mentén húzódó sikátorba, ahol elkezdett telefonálni valakinek.

Amikor visszatért, akkor pedig mindenféle pakolás nélkül elhajtottak a helyszínről.

Az ügyben megszólalt Nagy Gábor Tamás is, aki azt mondta, hogy a hivatalban felhalmozott könyveket szállították, és azért tették mindezt éjjel, mert nem akarták a hivatal munkáját napközben zavarni a pakolással. A szállítmány célba nem juttatásáról azt mondta, a helyszínre érve derült ki, hogy a teherautó nem tud befordulni a sikátorba, amin keresztül az épület sétány felőli elejéhez lehetett volna hajtani. Hátulról pedig sokáig tartott volna és nehézkes lett volna azt a sok könyvet becipelni. Így aztán a szállítmányt egy külső raktárba vitték a fuvarosok.

Orbán Viktor azt mondta, hogy elfogadják a vereséget, de az elmúlt napok történései, valamint a most napvilágot látott videó nem az ő állítását támasztják alá.

 

loading...