„Üzenet a beszari szavazónak” – senkit nem kímélt a népszerű blogger: nagyon erős írást tett közzé

MTI-fotó: Koszticsák Szilárd

Nagyon velős írást tett közzé Virányi András, az ellenzéki blogger. Változtatás nélkül közöljük.

„Te nagyon hülye szavazó, aki azt hiszed Orbán Viktor a kedve szerint osztogathatja a pénzt a településeknek, és ezért arra kell szavazni akit ő mond!

Az nem az ő pénze besz@rikám amiről ilyenkor dumál, hanem a tiéd!

Nem hiszed? Szerinted ez nem igaz? Akkor ne is olvass tovább, úgy sem érted. A kormánynak nincs pénze, most is a tiédből dőzsöl. És te ezt meg hagyod, mert szerinted nem tehetsz mást. Szánalmas.

Ezért azt teszi a pocakos focihuszár, hogy szórja a kedve szerint kastélyra, gázszerelőre, stadionra, yachtos qrvára, helikopteres lagzira, határon túli szavazat vásárlásra, Tiborcra, szennymédiára, nagy kék szar plakátra!

Hogy megértsd az egészet, olyan hogy Orbán Viktor által barátinak, vagy ellenzékinek bélyegzett település nincs az országban.

Csak te kell legyél a fontos magadnak ahol élsz, és ott annak kell lennie amit te akarsz! Még ha nem is értesz egyet bármilyen kormánnyal, akkor is ez kell történjen.

Lefordítom arra a nyelvre amit biztos „értel” ebben az anyagias világban.

Azért a pénzért amiről Orbán Viktor úgy gondolja majd ő beosztja, vagy elosztja az a te fizetésedből jön össze, csak a közösben.

Azért te dolgozol meg, az neked jár.

Csak abba gondolj bele az agyad migránsoktól rettegő tekervényeit uraló kis gondolat keltette szellőben ami azért a zsebed felől mindig lengedez, ha a fizetésed a főnököd nem adná oda neked, mert nem vagy neki szimpatikus, és ráadásul egy gecinek tartod!

Vagy ha azt csak beosztaná helyetted ahogy most teszi Orbán Viktor! Fellázadnál? Agyonvernéd? Egyszerre mind a kettő?

Megdolgoztál a pénzedért az a tiéd!

Ezzel nehéz vitáznod ugye?

Hát az Orbán Viktor által választás után osztogatni kívánt pénz is a tiéd. Meg amit eddig összelopott magának meg a haveroknak, családnak.

Azt te raktad össze adóból, járulékból, qrva magas áfából, gyenge forintból, azt te fizetted be a költségvetésnek. Szerinted nincs jogod beleszólni abba mire költsék a pénzed? Ha azt hiszed ez így van, akkor eléggé kicsi mókus vagy a sivatagban!

Vagy inkább leszarod mire költik a pénzed, neked megvan a kis életed, abba nem tűrsz beleszólást. Akkor veled nem lehet mit kezdeni, zárd be a kertkapud, és építs magad köré kerítést.

Majd csak megrohadsz abban zárt világban.

De ha úgy gondolod Orbán Viktor ne ossza be a pénzed, akkor vedd elő a szívlapátot, meg akire szerinted szavazni kell mert az tökös becsületes ellenzéki, nem qrvázós, becstelen egykori olimpikon, és b@szd orrba a kormányt az akaratoddal.

Utána meg menj a pénzed után, hogy azt arra költsék ami neked jó ahol élsz. Nem kell Orbán Viktor fenyegető üzenetétől megijedni, attól tökösebb a választó.

Remélem.”

/BANDITA/

loading...