Gyomorforgató: Hajdú Péter fideszes polgármester melletti videójától a plafonra mászol!

Kép forrása: Hajdú Péter Facebook-oldala

Fizetett hirdetésben terjeszti Hajdu Péter azt a videót, ahol a jelenlegi fideszes polgármestert, Elek Sándort méltatja. Magánvéleményként mondja el, hogy mit gondol, azonban pénzt fordít arra, hogy ez a vélemény eljusson a választópolgárokhoz.

Miért éri meg ez Hajdúnak?

Hajdú arra hivatkozik a videójában, hogy lényegében a közreműködésével jött létre a lakóparkot kivitelező cég (Shikun & Binui ingatlanfejlesztő) tulajdonosa és Elek Sándor fideszes polgármester között az a megállapodás, mely szerint nem lesz 1040 lakásos lakópark Törökbálinton, hanem egy 330 lakásos sorházprojektet építenek.

Azért érdekes Hajdú pálfordulása, mert 2012-ben részt vett egy tüntetésen, és azt nyilatkozta:

„Ha valóban egy lakótelep tőszomszédságában találjuk magunkat, akkor a többiekkel több milliárdra perelni fogjuk az önkormányzatot. Még az is elképzelhető, hogy elköltözünk.”

Mostanra viszont más lett a leányzó fekvése, ugyanis Hajdúnak érdekeltsége van a Törökbálintra tervezett pláza építésében, ugyanis ő maga is beszállt az ingatlanbizniszbe. A részletekről a 444.hu tüzetesen beszámolt. A 330 lakásos sorházzal nagyjából 10%-kal nő meg Törökbálint lakossága, méghozzá csupa gazdag polgárral, akik megfelelő vásárlóerőt biztosítanak a leendő bevásárlóközpontnak.

Hajdú Péter tehát nem véletlenül terjeszti videóját hirdetésekkel is, neki üzleti érdeke, hogy a fideszes vezetés megmaradjon a városban!

loading...