Világhírű színésznő hazudtolta meg Tarlóst: nagyot koppant a főpolgármester

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Tény, hogy Tarlós és a helyettese találkoztak Scarlett Johanssonnal, a kormánypárti média viszont azt is tényként kezelte, hogy elismerően nyilatkozott arról, hogy:

„a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.”

Úgy tűnik azonban, a kormánypárti média teljes egészében bekamuzta, hogy a világhírű színésznő támogatja Tarlós István főpolgármestert.

A világsztár által a 24.hu-nak eljuttatott közleményből derült ki az, hogy ő arra kér minden budapestit, szavazzanak a lelkiismeretük szerint:

Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.

Úgy tűnik, Tarlós most nagyobbat koppant, mint a zuglói őszi gesztenyék…

loading...