Egyszerűen nem lehet ennyire jó az ALDI! Komolyan! Megmutatjuk, mit találtak ki

Kép forrása: Ellenszel.hu - Jabronka Richárd

A SZIN fesztiválon jelen van az Ellenszel.hu is, hogy be tudjunk nektek számolni Szeged egyik legizgalmasabb és leglátogatottabb rendezvényének részleteiről. Meghívót kaptunk az ALDI sajtótájékoztatójára, amelyet a fesztivál területén felállított mobil-áruház elé hirdettek meg a szervezők.

Nem tagadom, szkeptikusak voltunk, hiszen nem igazán tudtuk elképzelni, hogy egy áruházlánc tud olyat mondani/mutatni nekünk, ami az olvasóink számára is érdekes/izgalmas lehet. Kétkedésünket hamar eloszlatta Pákolicz Attila, az ALDI sajtós munkatársa.

Kiderült, hogy az ALDI egy komplett mobil-áruházat állított fel a SZIN-en, de nem fesztivál-árakkal, hanem a megszokott, pénztárcabarát formában. A 300 négyzetméter alapterületű üzletben a rendezvény közönsége mintegy 350 termékből vásárolhat. Azokat a termékeket válogatta össze az áruház, amelyek a leginkább keresettek lehetnek egy többnapos, bulizós rendezvényen, így a friss zöldségek és gyümölcsök mellett felvágottak, tejtermékek, üdítők, az „Azon melegében” látványpékség 18 péksüteménye, illetve mintegy 50, nem élelmiszer jellegű termék – sátor, hálózsák, matrac, nyári ruházat, dezodor, fogkrém – is megtalálható.

A sajtótájékoztatón az egyik kolléga megkérdezte az áruházban: „elnézést, be lehetne ide költözni?” – a helyiség ugyanis klimatizált, és talán a legelviselhetőbb hőmérsékletet biztosítja egész Szegeden, így a válogatás közben hűsölhetnek is a vásárlók.

A koktélcseresznye még hátravan, nem beszélve a habról a tortán…

Kezdjük a habbal: nem elég, hogy a finomabbnál finomabb (tényleg azok, megkóstoltuk!) grillezni való termékeket válogathatjuk ki bolti áron, az ALDI csodálatos, kedves munkatársai odakint, a grill-részen el is készítik nekünk teljesen díjmentesen, az áruházlánc saját szószait kínálva hozzá, környezetbarát késsel-villával, a street-food étkezdéknél megszokott megszokott papírtálkában.

A friss 30 forint alatti császárzsemlével, salátával, gyümölccsel, éttermi-színvonalú, laktató grill-ételt ehetünk egy fesztiválon, ahol rendszerint mindent megemelt áron adnak.

A koktélcseresznye: ha nagyon jóllaktunk, akkor a felszedett kilókat egy szintén ingyen igénybe vehető kültéri edzőteremben dolgozhatjuk le, illetve igény szerint étkezés közben figyelhetjük a dekoratív felsőtesteket, már ha persze ezt kívánja az ízlésünk egy aldis kolbász mellé.

Miért fontos erről tudósítanunk?

Öröm látni, hogy egy multinacionális nagyvállalat a saját megismertetését úgy próbálja elérni, hogy közben jót tesz azokkal, akik a SZIN kedvező árú bérlete mellé kis költségvetéssel tudnak részt venni a fesztiválon. Ugyanannyiért ehet-ihat bárki finomakat, mintha csak otthon lenne. Úgy hisszük, sokaknak az ALDI biztosítja a lehetőséget a fesztiválélményre, és ezért mindannyiuk nevében hálásak vagyunk!

Jabronka Richárd

 

loading...