Ádáz áremelés várható hamarosan – mi, magyarok ezt is tűrni fogjuk

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Breyer Gábor írását változtatás nélkül közöljük:

„Hallom a híradóban, hivatkozva az EU-ra, rövid időszakonként 50-50 forinttal emelik a cigaretta árát, mert ezzel védik a mimagyar dohányos egészségét. Épp ideje volt. Érted, 3 millió dohányos?

Az átkos Gyurcsány-Bajnai időszakban 600 forint volt egy doboz népcigaretta, a Multifilter, most 1280 forint! Épp ideje emelni rajta, mert az EU. Mert mimagyarok mindig szolgaian követjük az EU normáit.

Ezt egyébként úgy hívják, hogy jövedéki adóemelés és ebből a többletadóból lesz majd vécépapír, orvos, ápoló a kórházban, lakás a kilakoltatottaknak, fizetésemelés a pedagógusoknak, nyugdíjemelés és még sok minden jó a drága magyar népnek.
Ugye?

Mielőtt még valaki megkönnyebbülne, és az „én nem dohányzom, leszarom” választ adná, elmondom, hogy például a másik nagy egészségkárosító, az égetett szeszesitalok jövedéki adója már több mint 2000 forinttal emelkedett. Csak egy példa:

A trafikmutyi előtt a piacon egy ottani dohányboltban egy üveg Unikum (brrr…) ára 3900 forint volt, most a Tescoban 7200.
Mielőtt még valaki megkönnyebbülne, és az „én nem iszom ilyet, leszarom” választ adná, akkor nézzük az üzemanyagok árát, ami már jóval 400 forint felett van, mert a magyar ember szeret a villamos-, metrópótlóval közlekedni, sőt imád a Lölö által felújított MÁV-val utazni.

Mielőtt még valaki megkönnyebbülne, és az „én nem utazok, leszarom” választ adná, akkor menjen ki a piacra, menjen be egy élelmiszerboltba és csodálkozzon rá a számlára, ami kijön pénztáros gépéből, hogy a hó közepén vége a családi költségvetésnek, de mindez azért van, mert Orbán Viktor orvosai tanácsára rendületlenül védi a mimagyarok egészségét, nem kell az a sok hús, nem kell az a sok kenyér, a zöldségek és gyümölcsök kimondottan károsak. Ezt már a brit orvoscsoport is bebizonyította.

Na ugye!

De ez mind megbocsájtható, ugyanis ősszel átadják a kispesti stadiont is, a világ minden táján építünk templomot, kórházat – jó, ide nem jut, de ne legyünk telhetetlenek! -, végre épül Paks2, lehívtuk a kínai hitelt a belgrádi vasútvonalra, rendezünk sok-sok sporteseményt, sőt olimpiát is, felköltözünk a várba azért a szar 20 milliárdért és nézünk le a sok birka magyarra, aki ezt még mindig tűri.
Hurrá!”

loading...