Nem fogod elhinni, ki búcsúztatja el Andy Vajnát a temetésen

Kép forrása: MTI

Andy Vajna munkásságát egyszerre jellemezték a filmiparban alkotott sikerek, maradandó alkotások és a sokak által kritizált NER-közeli vállalkozások. Egyszerűbben fogalmazva: attól, hogy valaki kiváló filmesként működött, még Habony Árpáddal fotózták le, ahogy talán épp azt beszélték meg, hogy a legújabb kaszinókoncesszióval hogy is legyen…

A Fidesz bőkezűen jutalmazott katonái között Andy Vajna tábornok volt, ez nem vitás. A temetésén azonban a múltjából érkezik a Fiumei úti sírkertbe a búcsúztatója. Ha szellemes akarnék lenni, azt írnám, hogy időgéppel. Ő nem más, mint:

Arnold Schwarzenegger, aki nagyon hasonló Vajnához abból a szempontból, hogy ő is kipróbálta magát mind a filmiparban, mind a politikában. A Blikk értesülései szerint az sem kizárható, hogy Antonio Banderas is megjelenik majd a temetésen.

Gulyás Gergely a legutóbbi kormányinfón jelentette be, hogy a kormány a saját halottjának tekinti Vajnát, így a temetéséről is gondoskodik. Ez azt is jelenti, hogy a meghívottakról a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság dönt.

Úgy tűnik tehát, hogy a Fidesz akkora teljesítményt tud be Vajnának, hogy a temetését a legrangosabb személyek szerinti protokoll alapján intézi, mintegy utolsó végkielégítést…

loading...