Egy jósnő megálmodta az Orbán-kormány bukását: elképesztő konkrétumokat mondott

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Nagy népszerűségnek örvend a vak jövendőmondó, aki a világ nagy történéseit jósolja meg, és napjainkban is sokak keresik fel a javasasszonyokat, hogy megerősítést, illetve útmutatást kapjanak az életük történéseiben. Az más kérdés, hogy az okkult tudományok olykor többe kerülnek, mint egy vacsorás belépő Mága Zoltán újévi koncertjére, és a valóságalapjukról inkább ne is beszéljünk.

Tegyük fel, hogy egy jósnő azt is meg tudja mondani, – konkrétumokkal alátámasztva -, hogy Orbán Viktor milyen körülmények között veszti el a hatalmát. Mindezért ráadásul csak akkor kér pénzt, ha sikerül meggyőznie minket az igazáról.

A rossz hír, hogy ez a jóslat még a legszkeptikusabbakat is megingatja… lássuk, mit mond „Jolán” (nevezzük így a jóst)!

„Három eseményt látok. Az elsőnél nagy tömegek indulnak meg Európa zászlaja alatt, nem is túl messze a bejelentett lakcímüktől. Kezükben fegyvert tartanak. Várjunk csak… nem is fegyvert, hanem valami jóval kisebb tárgyat, amitől a miniszterelnök nagyon retteg. Kék, vagy talán fekete színű eszközt. Igen, már látom! Egy tollat, amivel függöny mögé vonulva X-et rajzolnak, és ezzel a tettükkel sokakat küldenek Brüsszelbe, míg másokat hazacsábítanak.

Másodjára a helyi kiskirályok bukását látom. Városok vezetőit, polgármestereket és képviselőket. A módszer ugyanaz. Tollal indulnak majd el az emberek, felbuzdulva azon, hogy az előző harc sikeresen végződött. Megdönthetetlennek tűnő bástyák omlanak majd össze, és az ország térképe nem lesz többé narancssárga.

A harmadik küzdelem lesz a legnagyobb. Akkorra már sikerül kiütni a kormány stabilitását adó cölöpöket a Vezető alól, és sokkal többen indulnak útnak, mint valaha. Nem puskával, hanem tollal, nem a fotelben, hanem a fülkében váltják majd le a hatalmasokat.

Mindez rajtatok múlik! Addig is gyakoroljátok a mozdulatot. Két egymást metsző vonal felrajzolását. Nem olyan nehéz. A bátrabbak az utcára is mehetnek, megmutatni, hogy van értelme, mert sokan elégedetlenek, már csak mozdulniuk kell.

Higgyétek el, így lesz, hiszen én látom a jövőt!”

Ha a jóslat számodra is egyértelmű, kérjük, juttasd el másoknak egy megosztással! 🙂 Köszönjük!

loading...