Friss értesülés: a mai tüntetést meg akarják zavarni – ez lehet az eddigi legkeményebb menet

Kép forrása: ellenszel.hu

Baljós kiírással jelentkezett Bayer Zsolt a mára meghirdetett tüntetés kapcsán a blogjában.

Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek!

Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!

A Párbeszéd értesülései szerint a tüntetést Fideszhez köthető provokátorok próbálják majd megzavarni. Nem is csoda ez, hiszen a vasárnapi  eseményre több mint 23 ezer résztvevő igazolt vissza. Erre a tömegre a kormány csak akkor mondhatja, hogy keresztényellenes csőcselék, ha ő maga generál balhékat.

Nem gondolhatjuk egy elégedetlen csoportosulástól, hogy annak minden egyes tagja megfelelő vérmérsékletű, szabálykövető állampolgár. Nagyobb tüntetéseknél lehetnek akármennyire is erőszakmentesek a szervezők, nem tudnak mindenkit kontrollálni. Ugyanez a rendőrökről nem mondható el, hiszen ők alapos képzést kapnak arra, hogy milyen módon kezeljék a problémás tömeget.

Visszatér a „szemkilövetők” szellemisége?

Korábban már Pintér Sándor tett olyan nyilatkozatot, hogy a rendőrséget támadás érte a tüntetéseken. Olyan esetről is hallottunk, ahol egy fiatal tüntetőt a rendőrautóban megfenyegettek, bántalmaztak, a rendőrség pedig vállalhatatlan reakciót adott minderre, illetve arról is cikkeztek már, hogy a kutyáját sétáltató járókelőt is napokra a ágyi poloskákkal és pókokkal teli előállító zárkában tartottak.

Az ORFK sajtóosztályának pedig levelet is küldtünk, ugyanis az Origo.hu valahonnan megszerzett egy rendőrségi kamerafelvételt a sorfalból, amelynek oda mindeddig tisztázatlan.

Magam is részt vettem a demonstrációkon, és meglepetésemre olyan helyzetekben is könnygázzal támadtak meg minket a rendőrök, amelyeknek semmiféle előzménye nem volt.

Erről videót is készített az Ellenszél.

Reméljük, hogy a rendőrség keményen fellép majd a provokátorokkal szemben, de bízunk abban is, hogy megfelelő vérmérséklettel kezeli majd a helyzeteket, és nem ül fel a provokációknak.

 

loading...