Rogán Antalnak elszállt az agya – ebből semmi jó nem fog kisülni

Forrás: MTI

Aggasztó hírek érkeztek Rogán Antal háza tájáráról. Azt eddig is tudtuk, hogy a mostanában Orbán Viktor jobbkezeként emlegetett Rogán nem veti meg a luxust (emlékezzünk csak az elhíresült helikopteres botrányára!). Attól sem fog talán senki hasra esni, ha azt írja valaki, hogy a politikus bizony hajlamos lehet a korrupcióra (ne feledjük a gyanús V. kerületi ügyeit!). Ám ma két olyan hír is érkezett, ami alapján okkal feltételezhetjük, hogy Rogánnál elmentek otthonról. És ebből bizony még baj lehet.

A bíróság kimondta, Rogánt mégsem érdekli…

Az első ügy, melyről a 444.hu adott részletes beszámolót pontosan megmutatja, hogy mennyire érdekli a kormánytagokat a törvények betartása. Történt ugyanis, hogy a Helsinki bizottság beperelte a kormányt a legutolsó Nemzeti Konzultáció miatt, melyben többek között olyat állítottak, minthogy

Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.”

Csakhogy a bíróság szerint a kormány itt nem pusztán másképp értelmezte a tényeket, hanem egyértelműen hazudott, hiszen

„erről az első-és másodfokú bíróság is kimondta, hogy hazugság volt.”

Rogán Antal azonban ezzel mit sem foglalkozik! Mit érdekli őt, hogy a jogbiztonság őrei, a törvények hivatásos értelmezői szerint mi a jogszerű. Ugyanis jól látszik a 444 videóján, hogy amikor egy újságíró szembesíti a Propagandaminisztert a bíróság döntésével, akkor anélkül, hogy akár a szeme megrebbenne, tolni kezdi a kormányzati süketdumát. Mint valami robot. Egészen félelmetes, ahogy ezek a szavak elhagyják a száját:

„Nem értek egyet a bíróság döntésével. Szerintem nekünk volt igazunk. És az a helyzet, hogy a Helsinki bizottság, Soros-pénzből, igenis dolgozik és ügyködik azon, hogy egyébként segítse azt a folyamatot, hogy bevándorlók érkezzenek Európába és Magyarországra.”

Mintha csak a Tanú című filmet néznénk! Hazánk nem rés, hanem erős bástya…

De túl azon az egyszerű tényen, hogy a Helsinki bizottság semmi ilyesmivel nem foglalkozik, megdöbbentő önmagában már az is, hogy Rogán egyáltalán nem zavartatja magát, ha esetenként szembejön vele a valóság. Úgy fest, hogy számára már tényleg csak a propagandából ismert, álhírekből összeálló hazugság-világ létezik. És éppen ezért durva a második ügy.

Rogán minden eddiginél jobban szigorítaná az Alaptörvényt

Az Index számolt be arról, hogy mai miniszteri meghallgatásán Rogán határozottan kijelentette, hogy  a 2016-ban tervezettnél

„lényegesen erősebb és szélesebb körű alaptörvény-módosítás”

várható még nyár előtt. Ráadásul az is nyilvánvalónak tűnik a szavai alapján, hogy Orbán a jövőhét folyamán „érdemben foglalkozni akar” a Stop-Soros törvénycsomaggal. Így aztán nem zárható ki teljesen, hogy a két dolog valójában egy és ugyanaz lesz: egy minden eddiginél durvább törvény, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a kormány az ellenfeleit sarokba szoríthassa.

Hiszen látjuk: Rogán már csak az álvalóságban él. Ő minden jogvédőben „betelepítés szakértőt”, minden civilszervezetben „Soros-hálózatot” lát. Kellően erős törvényi támogatás mellett tehát

bárki lehet még ebben az országban Soros-ügynök.

Ez pedig nem sok jóval kecsegtet. Elvégre mi korlátozza majd Rogán Antal kezét, ha történetesen úgy gondolja, hogy egy ellenzéki újságíró is a nemzet ellensége? Vagy miért ne lehetne Soros-ügynök egy egész ellenzéki párt? Vagy VALAMENNYI ELLENZÉKI PÁRT. Tulajdonképpen nem „hazaáruló, migráns-simogató, sorosista bérenc” MINDENKI, aki nem a Fidesz?

Kezdjük már érteni, miért életveszélyes a helyzet? Márpedig ha Rogán Antalon múlik,  látva a mostani állapotát – akkor attól tartok, hogy a helyzet ennél csak durvább lehet.

loading...