Csúnyán lebukott Semjén Zsolt: a leleplezés után nincs bocsánat arra, amit tett

Aki még Rogánon is képes „túllőni”

Semjén Zsoltot szerintem még a fideszesek sem szeretik. Arrogáns, tájékozatlan és nyilvánvalóan nem több valami egyházi lobbistánál, aki régen eladta a lelkét a mammonnak (hogy illően egy bibliai hasonlattal éljek). Ám amit ma a Magyar Nemzet Online leleplezett, az valami egészen félelmetes…

A mno.hu birtokába került fényképek ugyanis nem hazudnak és egyértelműen kiderül belőlük, hogy

„a tavaszi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP listájának második helyén szereplő Semjén Zsolt évek óta vesz részt titokban néhány napos luxusvadászatokon Svédországban.”

És amikor azt írom, „luxus”, akkor itt tényleg arra a pofátlanul pazarló életvitelre gondolok, amit csak a fideszes nagykutyák engedhetnek meg maguknak. Semjén ugyanis helikopterrel jár rénszarvasra vadászni Svédországba! De ez még mindig semmi! A mi drága miniszterelnök-helyettesünk ugyanis nem csak úgy vadászgat, hanem mint valami borsószem-királykisasszony a legkülönfélébb óvintézkedéseket és kényelmi extrákat követeli magának. Az mno.hu beszámolója szerint:

„előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy csak ők legyenek a szállóban, s ne is találkozzanak másokkal, főként magyarokkal. A szervezők szerint rendkívüli fontossággal bírt, hogy Semjén Zsolt ne keserű szájízzel távozzon a vadászatról, és tudjon vadakat ejteni, ezért mindent el kellett követniük a siker érdekében. De kiderült az is, hogy a politikus a hosszas gyaloglást sem viseli, így előfordult, hogy azt is el kellett intézni neki, hogy lóháton tudjon közlekedni.”

Egy-egy ilyen vadászat akár 4-5 milliójába is fájhat a politikusnak. Azon túl, hogy ezt a luxust is csak az orbáni elit engedheti meg magának (a mi pénzünkből!) igazán van itt pár kérdés, amit fel kellene tennünk ennek az embernek.

Kedves  Semjén úr! Hát mégis milyen ember vagy te? Keresztényi értékekről papolsz, miközben más élőlények lelövésében élvezkedsz? És nehogy azzal gyere, hogy a húst meg lehet enni, mert tudjuk mi nagyon jól, hogy nem az éhség vitt rá a svédországi kis kiruccanásaidra! És tudod mit? Amikor ilyen híreket hallok, nem egyszerűen csak azt érzem, hogy komoly politikai vitáink vannak. Hanem elfog a mélységes undor. Tőled.

 

loading...