Lakner Zoltán nem bírt magával: nyílt színen alázta porrá Lázár Jánost

Forrás: nol.hu

Lakner felkapta a vizet

Kezdenek elszabadulni az indulatok a választási kampányban. Még csak tegnap történt, hogy Lázár János közzétette híres-hírhedt videóját, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, ma pedig Lakner Zoltán fakadt ki a Facebookon és ment neki teljes erővel a miniszternek. Nem is akárhogy.

Aki esetleg nem látta volna az emlegetett videót, azok kedvéért összefoglalom: szürke esős napon, átlagos bécsi utcaképet látunk, az emberek jönnek-mennek, élik békésen a mindennapjaikat. Ez alá vágtak egy nagyon drámai és keserű zenét, na meg Lázár János hangját, aki olyan sületlenségeket állít, minthogy

„Az itt lakó fehéreken és nyugdíjasokon kívül már csak bevándorlók laknak itt”.

Ne már, tényleg? Ennyi erővel Budapesten meg az itt élő budapestieken kívül csak külföldi turisták vannak.

De a lényeg: ez az egész téma nagyon felbőszítette az ország közkedvelt politológusát, Lakner Zoltánt.

„Az van, hogy Lázár János bécsi videója hiába tűnik el az oldaláról, egyrészt velünk marad az online térben (mégiscsak be kellene tiltani valahogy az internetteket), másrészt emlékezni fogunk arra, amikor a kormány egyik tagja immár nyíltan rasszista tartalmat tett közzé. Az a kétely sem fog eloszlani, Lázárt legendás londoni és milánói útjai során vajon miért nem zavarta a nevezett városok etnikai összetétele, mi egyéb titokzatos elfoglaltsága lehetett, amelyek során akkor nem volt ideje videót készíteni.”

Lakner Zoltán ezzel azokra a széles körben elterjedt pletykákra utalhatott, amelyek szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter ezen útjai során közpénzen kurvázott. Ezek persze csak bizonyíthatatlan pletykák, de ha valaki nekem üzenne ilyet a nagy nyilvánosság előtt (hiszen a Facebook az egyik legnagyobb!) akkor inkább meghúznám magam. Ez ugyanis már több, mint kínos.

loading...