Schmidt Mária fiát durván kiosztotta Göncz Árpád unokája: ami elhangzott, az valami döbbenetes

Forrás: nol.hu

Az elfajuló viták kereszttüzében

Nagyon csúnyán elharapózott egy látszólag unalmas kis vitának induló politikai rendezvény egy budapesti választókerület vitafórumán – számol be a döbbenetes eseményről a hvg.hu. Göncz Árpád unokája, a Momentum színeiben politizáló Benedek Márton keményen nekirontott az LMP-s Ungár Péternek, aki köztudottan Schmidt Mária fia. Amit mondott, attól Ungárban is felment a pumpa.

A háttérről annyit érdemes megjegyezni, hogy a Gulyás Márton-féle Közös Ország Mozgalom szervezte egyik rendezvényen mérhette össze politikai kvalitásait Benedek Márton (Momentum), Mihalik Zoltán (Együtt), Niedermüller Péter (DK) és Ungár Péter (LMP). A rendezvényt a Budapest II. és III. kerületének egyes részeit magába foglaló 4-es választókörben tartották.

Az elején minden résztvevő az ilyenkor szokásos uncsi pártprogramokat sorolta, majd egy váratlan pillanatban a Göncz-unoka Benedek Márton akkor politika sallert kevert le Ungárnak, hogy az nem is kérdés, hogy csillagokat látott, hiszen mint Benedek mondta:

„beszéljünk nyíltan. Szerintem Ungár nem hiteles, mert gazdasági értelemben összeférhetetlen a tulajdonosi érdekeltségein keresztül.”

Ami azt jelenti, hogy Ungár Péter egy egyszerű kókler, aki azzal, hogy Schmidt Mária fiaként anyjával közös üzletekben vesz rész, gyakorlatilag a rendszer kiszolgálója. A rosszmájúak talán még azt is hozzátennék, hogy elég nehezen emlegethet „kockázatközösséget” mondjuk az egészségügy kapcsán egy olyan ember, akit gyakorlatilag a korrupt Fidesz-maffia etet.

Ráadásul Ungár Péter válasza sem sikerült túl meggyőzőre. Az LMP-s politikus ugyanis azzal védekezett, hogy

„az anyák és fiúk épp olyan csúnya, mint az apák és fiúk. Őt bárki kérdezheti a pénzügyeiről.”

Csak éppen válaszolni felejtett el. Így megy ez, ha az ember túl szoros viszonyba kerül a hatalommal.

 

loading...