Drága Nyugdíjasok! Ezek nem ti vagytok! Megmutatjuk, kik járatják le a magyar időseket

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A kormányhatalom jelenleg az ellenzéki pártok által generált véres tüntetésekkel riogatja a lakosságot. Szerintük az utcára vonuló tüntetők veszélyt jelentenek majd az emberekre, hisz nyíltan kijelentették, polgári engedetlenséget foganatosítanak majd. Az Origo a napokban arról cikkezett, hogy Vona Gábor csapatai támadják meg a nyugdíjasokat lépten-nyomon. De nézzük, mennyire békések a Fidesz szimpatizánsok. Milyennek látja őket a kormánymédia, és milyenek ők a valóságban.

A Fidesz birtokában lévő közmédia figyelmét valahogy mindig elkerüli a valóság azon része, ahol az ő pártjuk szimpatizánsai generálják a verekedést, trágár és artikulálatlan ordibálással zavarják meg az egyébként békés demonstrációt, tüntetést.

Sőt, van olyan csatorna, ahol éneklő, Orbánt éltető nyugdíjast szerepeltetnek, megmutatva, hogy ők mennyire szelídek, békések és ártatlanok.

Ezzel szemben viszont van egy másik arca is a Fideszes híveknek, melyet letagadni nem tudnak, hisz még ha a kormánymédia nem is mutogatja őket, azért fellelhető a róluk készült videó.

Mindenkinek szíve joga eldönteni melyik a valóságosabb. Az éneklő nyugdíjas az Echo tv-ben, vagy a trágár és mocskolódó szavakat kiabáló, verekedéstől sem visszariadó pártszimpatizánsok.

loading...