Halálosan megfenyegették a korrupció-feltáró Hadházy Ákost és családját – erős tartalom következik

Kép forrása: Facebook

Hadházy Áks a korrupcióinfó szerkesztője vasárnap délelőtt tette közzé az alábbi kiírást:

„A kislányom ma egy éves. Ezért is érintett nagyon rosszul ez mai üzenet. A „bűnöm”, hogy feltártam: Lázár János felesége kurátor egy alapítványban, amelyik koraszülöttek segítése ürügyén elképesztő módoon próbált elképesztően sok pénzt elherdálni (http://www.korrupcioinfo.hu/korrupcioinfo/koraszulott/)

Tegnap az alapítvány egy kirakatrendezvényen próbálta tisztára mosni magát, de az elképesztő összegekre (pl. ÓRÁNKÉNT 50 ezer forintért akartak 50 MILLIÓÉRT módszertani tanulmányt iratni, hogy hogyan kell segíteni a koraszülöttek szüleit, vagy 3xHAVI 900EZER forintért akartak ingatlant bérelni Gyulán, Szegeden és Kecskeméten) nem adott magyarázatot. Ehelyett egy orvossal akart lejáratni, aki szerint én „tejeszacskóhoz” hasonlítottam a koraszülötteket.

A magát „magyarnak” és „híradónak” nevező sajtótermék videója csak ezt tartotta érdemesnek bemutatni, valamint hazudott egy hatalmasat arról, hogy én a szakmai célokat megkérdőjeleztem volna. Természetesen nem tettem. A megbeszélésen egyébként arról beszéltem, mennyire becsülöm és csodálom a koraszülött gyermekeket kezelő kollégákat, mert tisztába vagyok vele, hogy ez milyen elképesztően nehéz ága az orvoslásnak, nem utolsó sorban a kicsinyek mérete miatt. Azt is elmondtam, hogy én állatorvosként gyakran kényszerülök a gazdiknak elmondani, hogy a kiskutyájuknál nem tudjuk ugyanezt megtenni, mert a kiskutya még a koraszülött kisgyermeknél is kisebbek, pedig ők is nagyon kicsinyek: 900 gramm az bizony egy liter tejnél is kisebb. Az, hogy azokkal a gyerekeken ma már sokszor tudnak segíteni, az maga a csoda. Ezzel azt is szemléltettem, hogy ezek a kisdedek a legkiszolgáltatottabb embertársaink: az ő ürügyükön lopni pedig a legnagyobb gazemberség. 

A csatolt gyalázkodása különösen fáj azért is, mert jómagam is érintett vagyok. Feleségemmel két éve vesztettünk el egy kisbabát. Nehezen tudok ennél nagyobb fájdalmat elképzelni. DE MINDENT EL FOGOK KÖVETNI, HOGY A KORASZÜLÖTTEK ÜRÜGYÉN NE LOPHASSANAK EL EGYETLEN FORINTOT SE” – zárja sorait a politikus. A fenyegetéshez képeket is csatolt.

szentul

szentul2

loading...