Félelmetes kép: az ifjú fideszesek gépfegyveres fotóval üzennek Brüsszelnek

Forrás: nol.hu

Megjött a Fidelitas harci kedve a hír hallatán, miszerint a kormány közel 17,5 milliárd forintot szán a lőtérprogram első ütemére, amellyel 40 új lőteret hoznak létre az országban.

Ezt követően a program második ütemében épülne újabb 67 lőtér, melynek kiviteli tervének előkészítéséhez 1,28 milliárd forintot szánnak.

Lehet találgatni arra vonatkozóan, hogy mi ezzel a lőtérprogrammal a kormány szándéka, mit szeretnének elérni. Egyelőre azonban csak a kormány, hivatalos álláspontja ismert:

„Az Országos Lőtérfejlesztési Program keretében megvalósításra tervezett lőterek számát az a célkitűzés határozta meg, hogy a sportlövészet gyakorlása minden járásban elérhetővé váljon az ország lakossága számára”.

Az, hogy ez is csak egy újabb „mutyi” lesz, amiből pénzt akar csinálni a kormány, vagy esetleg tényleg a sportlövészet szerelmeseinek akarnak kedvezni, nem lehet tudni. Azt azonban igen, hogy ezen felbuzdulva az ifjú Fideszesek, azaz a Fidelitas teljesen beindult.

Hihetetlen milyen harcias fellépést tanúsítanak Brüsszellel szemben. Íme egy friss Facebook bejegyzésük:

Persze lehet mondani, hogy a két hírt botorság egybemosni. Az azonban vitathatatlan, hogy a kép erős üzenetet hordoz, miként állnak a Fidesz újoncai az EU-hoz és hogyan képzelik az igazi csatát.

Határaink teljes elszigetelésével valamit kiskatonák kiképzésével.

loading...