Nagy Bandó András totál hülyét csinált az orbáni propagandából: sírva nevetünk

forrás: facebook

Nagy Bandó András egy zseniális írást tett közzé, a 24.hu oldalon. Gyilkos humorral figurázza ki az orbáni propagandát, többek között meterológiai.

Augusztus huszadikai ünnepi beszéd

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, magyarok itthon, akiknek nem György a nevük, a Kárpát-medencében és szerte a világban, és itthon a gonosz Soros!

Az új kenyér ünnepén kimondom: ha nem lenne Soros György, a gyerekeink lenni akarnának valamik, a felnőttek tenni akarnának valamit.

De Soros György itt van, benne van minden félrecsúszott nyakkendőmben, minden befűtött kemencében,

minden kemencepadkán, és ma már nyugodtan ejtem a nevét ki, ma már tudom, hogy ő egy a sokból, ne hidd, szívem, hogy ez hiába volt, mert ő benne van minden elvétett szavamban, és minden eltévesztett köszönésben, és egész elhibázott életemben.

Soros, ó, Soros Gyuri, te bitang, ó, milyen volt hajad színe, nem tudom már, csak azt tudom, hogy gonosz vagy, folyton élsz, és uralkodol örökkön.

 

Meteorológiai jelentés

Várható Soros György ma estig.

A Dunántúlon Soros György miatt nem lesz többórás napsütés.

A keleti országrészt elérő gomolyfelhőkből zúdul a nyakunkba Soros György, villámlás és égzengés legföljebb Sorostól északra alakulhat ki. A középső országrészben még időnként megélénkül Soros György. A 8-10 fokos hajnal után 35-37 fok lesz Soros testhőmérséklete. Csütörtöktől, György napjától sok napsütés várható, erősödik Soros György fölmelegedése. Csapadék nem valószínű, Soros 25-30 fokos jelenlétére számíthatunk. Nyugaton Soros György légmozgása gyengül. Soros György tervei szerint holnap hazánk nagy részén már 30 fok fölötti maximumokat mérhetünk. Helyenként megélénkül Soros György, a délies szél migránsokat hoz. Kedden eleinte Soros György támadására, majd megnövekvő gomoly-Sorosra számíthatunk, néhányszor kisebb zápor és zivatar, valamint az esti órákban Soros György éri el a fővárost. Amíg Soros György él, erősödik a fronthatás.

Az Útinform jelenti

A főváros főbb útjain Soros György bedugult, kerülőútként javasoljuk a Egyetem utcát. Az autósok figyeljenek: újra kétirányú lett Soros György. A Kossuth-téren a Soros tüntetés zajlik, aki teheti kerülje el Soros Györgyöt.

Az Orbán-téren útbontás zavarja Soros Györgyöt, az Éles saroknál pedig Soros György személyesen irányítja a forgalmat, emiatt állandósult a dugó.

Gödöllőnél az M3-ason Soros György okozott balesetet, a forgalmat a spekuláns rendőrei terelik el Nagykanizsa felé. Az Andrássy úton Soros György igazoltatja Soros Györgyöt, nagy a torlódás. Az Erzsébet hídon Soros György magánrepülőgépe keresztbe áll az úton, javasoljuk, az autósok a híd mellett haladjanak a túlsó partig. Újpesten a kocsik lépésben haladnak, erős köd nehezíti Soros Györgyöt. Budán, a Bécsi úton fölhajtott a járdára Soros György, és elgázolta Soros Györgyöt. A helyszínelésre kiérkező Soros Györgyöt Soros György köszöntötte, majd saját lábán beszállt a mentőbe, ahol azonnal elsősegélyben részesítette Soros György. A mentők szirénázva indultak a Soros-sári úton a Soros György kórházba, ahol Soros Györgynek soron kívül ellátta a baját Soros György.

Bővebben itt olvasható az augsztus 20-ai beszéd is

forrás: 24.hu

 

loading...