Lázár elejtett egy véletlen(?) mondatot a sajtótájékoztatóján – ez sok mindent átírhat

Forrás:: nol.hu

Hallhattuk már, hogy Soros György egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét, jövőjét veszélyezteti, de Lázár János az egyik kormányinfón kifejtette a kormány és Orbán Viktor igazi véleményét Sorosról.

„Sorost sikeres, tehetséges és magyar embernek tartja Orbán Viktor, de különböző nehézségeket és problémákat okoz Magyarországon. Békésen megvoltunk egymás mellett, a CEU és a Fidesz-kormány. A változás akkor állt be, mikor Soros egy programot hirdetett, hogy évi egymillió migránst kell behívni Európába. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezetek és az embercsempészet szoros összefüggésben van”

– idézi Lázárt a 24.hu

Természetesen ebben is úgy ábrázolják Sorost, mint aki Európa bukását akarja a migránsok behozatalával, de eddig valahogy még nem hangzott el az, hogy mindemellett sikeres és tehetséges is lenne.

Az efféle mondatok mindig arról árulkodnak, hogy talán nem is olyan sokára megváltozik a szélirány, és egy újabb felépített propaganda kezdődik, csak valaki más képére.

loading...