Hidegrázó nyilatkozat: Harrach Péternek elfogyott az energiája, annyit segített másokon

Kép forrása: nol.hu

A Magyar Hírlap készített interjút Magyarország legunalmasabb politikusával, Harrach Péterrel, aki annyiszor segített már másokon, hogy belefáradt. Legalábbis ez tűnik ki nyilatkozatából. Harrach szerint a segítség és a segítség között is van különbség, ezért szelektálnunk kell.

„Mi, kereszténydemokraták nem mondhatunk le az üldözöttek megsegítéséről, de az is tény, hogy véges energiánk miatt mindenkin nem tudunk segíteni. Ezért figyelembe kell vennünk a felelősségünk koncentrikus köreiről vallott tanítást, elsősorban a hozzánk közelállókon, velünk egy közösségbe tartozókon kell segítenünk. Ahogy például a gyermekeink iránti felelősség megelőzi a szomszédaink irántit” – mondta a Magyar Hírlapnak Harrach.

A frakcióvezető tehát azt állítja, hogy nem mondhatnak le mások segítéséről, de mégis. Nyilván a migránsokra célzott, akik a legutolsó helyre kerülnek a segítséget kapók közül.

Nézzük meg a fontossági sorrendet:

1, Foci, stadionok, kisvasút, sport
2, Letelepedési kötvények
3, Kormányzati plakátok, propaganda

Itt a számozást abbahagyjuk, de folytathatnánk még a haverok kitömésével, Fidesz-közeli cégek közbeszerzéseivel, de ugorjunk inkább:

624, Éhező gyermekek
625, Egészségügy
626, Oktatás

Megint egy ugrás:

1475, Migránsok

Valahogy így néz ki a gyakorlatban a Fidesz-KDNP Maslow-piramisa.

Valami gond lehet a számozással…

loading...