Mici néni feltűnt a színen: bemutatjuk a nyugdíjast, aki tollat ragad a rendszer ellen

Kaptam egy levelet „Mici nénitől”. Ő az az elkeseredett nyugdíjas, aki elhatározta, hogy ezentúl kíméletlenül őszintén fogja leírni, mi is a baja a rendszerrel. Ezeknek az írásoknak az Ellenszél teret fog adni, hiszen vállaltan elfogultan szólaltatjuk meg azokat a hangokat, amelyek máshol némák maradnak.

„Mici néni vagyok, drágáim!

Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat (gyerekek-unokák ajándéka, kínkeservvel, de megtanultam kezelni – na, azóta le se jövök a „szerről” — függő vagyok, de így aztán mindig mindenről tudomást szerzek, a TV-t ki se nyitom – minek, hazudik, meg különböző lányok-fiúk meghívják magukat az én tévéképernyőmre, és még meg is Kedves (?) Ti Fidesz európai parlamenti delegációja tagjai!

Hát most aztán nagyon kihúztátok a gyufát — eddig is állandóan hazudtatok, de most még le is írtátok! Márpedig aki valamit leír – és a leírtakról bebizonyosodik, hogy nem volt valóságtartalma, azt elismeri és KULTUR-ember(politikus) lemond!!!

Leveletekből idézek:

–  “Merész és gyakran szokatlan megoldásaink miatt mi, és különösen Orbán Viktor miniszterelnök, folyamatos támadások alatt álltunk”

—- támadott titeket a radai-rossebb, ti nem hagytok bennünket békességben élni!!!

–  Nem vagyunk tökéletesek, nem minden kísérletünk járt sikerrel…

—- pl. az oktatást (alaptól felsőig) sikerült a nulla alá vinnetek, de nem fog sikerülni a tervetek: egyre többen jönnek rá a szándékaitokra, egyre többen térnek észre!

– „…de rugalmasak vagyunk és készen állunk arra, hogy tartalmas párbeszédet kezdjünk országunk és Európa jövőjéről.”

—- életetekben nem beszélgettek velünk, emberekkel, Magyarországon élő lakosokkal: a NÉPETEKRŐL BESZÉLEK, AKINEK A VÁLLÁN ÁLLTOK, KIT NAPONTA RABOLTOK KI – szerintetek jogszerűen!

– a Klubrádióról azt írtátok: “élénk és versenyképes média része Magyarországon”

—- pofátlanul hazug állítás (mint esetetekben minden szavatok, bárhol mondjátok ki!) – hiszen kizárólag Bp-en és környékén lehet fogni az adást, elvettétek az országos sugárzás jogát!!!

– “A javítás szándékával bíráljuk az európai intézmények egyes intézkedéseit. Azért tesszük, hogy túléljük a csapásokat. Nagyon messze állunk azoknak a táborától, akik Európa elpusztításán dolgoznak.”

—- ez a kis leveletek végén mindent visz – a ’hazugság tana tankönyv’ minden lapján ezt kell majd lehozni: nyaltok Brüsszelben – itthon támadjátok, európai polgár-arcot mutattok ott Brüsszelben, itthon vicsorgó-hatalommámortól véres szájú VEZETŐT játszotok!

Én még élőben láthattam drága Hofi Gézánkat, Tőle idéznék:

„nem nyugszik a magyar, míg nem szaros a szája” – mindig kell Nektek egy új segg, jelenleg ’ задница’ – köztudott rólatok: 30 éves fennállásotok alatt jónéhány segg megfordult a nyelvetek mentén, ideje lenne Hiperol-tablettát venni és a közélettől visszavonulni!”

loading...