Olyat mondott Kósa Lajos, hogy ha elolvasod, kiöntöd a húslevest

Kép forrása: 444.hu

Most már kétség sem fér hozzá, hogy Áder János tökéletes köztársasági elnök lesz. Kósa Lajos is megmondta. Nem is akárhogy. A szórakozott politikus már nem először örvendeztette meg a publikumot sajátos szavajárásával, furmányos mondataival. Ma is olyat sikerült neki elereszteni, hogy rögtön eltaknyoltunk tőle.

Tulajdonképpen kimondhatjuk, hogy akarva-akaratlanul Kósa lebuktatta a Fidesz alkotmányromboló, demokráciataposó intézkedéseit. Sőt, ha úgy vesszük, az egész kormánypártot egy szintre süllyesztette bármelyik jogtipró rezsimmel.

Kósa Lajos ugyanis azt mondta, hogy:

„Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak.”

Ezek szerint a Fidesz nem az Alkotmány és a demokrácia elveit követi, hanem valami egészen mást. Áder szerencsére ott lesz, hogy azért olyasmit is aláírjon, ami illeszkedik ezekhez az elvekhez.

A hvg.hu figyelt fel Kósa Lajos egy érdekes mondatára, amit a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában mondott.

Az ominózus mondat egyébként az MTI-s hírben valamiért nem szerepel.


Oszd meg te is ezt a cikket, ha adod, hogy Kósa Lajos végre egyszer igazat mondott, és hogy támogasd a munkánkat is… köszönjük!

loading...