Durván megtámadták Koncz Zsuzsát

Kép forrása: nlcafe.hu

Egy olyan énekesnő, aki generációk óta szórakoztat és gondolkodtat el minket dalaival, és még azokban az időkben is dacol a hatalommal, amikor senki más nem mer, vitathatatlan örökséget halmozott fel maga mögött. Koncz Zsuzsa azonban azon túl, hogy Orbán Viktor rettegett amazonja, irigyeket is szerzett.

Markáns véleménnyel vannak pályatársai Koncz Zsuzsáról, Kovács Kati például már a szájára sem veszi a nevét. Az énekesnő Teszári Nórának adott interjút a Hír Tv Képregény című műsorában, és bizony kiderült, évtizedes ellentét húzódik közöttük – írja a Ripost.

Kovács Kati felelevenített egy esetet, amikor közös nagylemezt készített Szörényi Leventével és Adamis Annával. Ekkor Erdős Péter, a könnyűzenei élet akkori ura behívta magához és közölte vele, hogy az albumból nem lesz semmi. Hiszen a két kolléga egy másik énekesnőhöz volt elkötelezve.

„Azt mondta nekem, ne bontsuk meg ezt a hegemóniát, ami egy másik énekesnőhöz kötődik. Nem mondom ki a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá!” – kérte Teszári Nórát.

Hogy kire célzott, azonban (a Ripost szerint) egyértelmű: Szörényi akkoriban egyetlen egy énekesnőt kísért, de már rég ki akart ebből szállni.

A farkasok előjönnek a bokorból

Koncz Zsuzsát a Bors kereste, de nem tudta elérni, Zalatnay Sarolta viszont már sokkal bőbeszédűbb volt.

„Szabadulásom után szerettem volna egy nagy Aréna-koncertet, Koncz-Kovács-Zalatnay hármassal. (…) Bródy is próbált segíteni, hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt” – mondta el a lapnak Cini és hozzátette, Koncz a szerencsének is köszönheti sikerei nagy részét.

Milyen véletlen, hogy amikor a lázadó gondolatait nyíltan vállaló énekesnő Orbán Viktorról is énekel új lemezén, egyből előjönnek a sötétből azok, akik megpróbálják őt besározni.

Így működik ma a rendszer, így működik a NER…

loading...