A KDNP-s politikus olyan csodáról számolt be, amit a Vatikánban is elismernének

A kép forrása: 24.hu

Ki gondolta volna, hogy az év legjobb hírét épp egy KDNP-s politikustól, név szerint Hollik Istvántól hallhatjuk. Az országgyűlési képviselő az ATV Start műsorában olyasmiről beszélt, ami bizonyságot adhat mindannyiunknak arról, hogy erős hittel bármit el tudunk hinni meg tudunk valósítani.

„Ez a magyar embereknek köszönhető. Ez azt mutatja, hogy a magyar emberek szeretnek és akarnak is dolgozni, csak lehet, hogy korábban erre nem volt lehetőségük” – mondta Hollik arra a KSH-s adatra vonatkoztatva, miszerint 2016. szeptember-novemberben a foglalkoztatottak száma elérte a 4 millió 414 ezret, a munkanélküliség pedig 4,5 százalékosra csökkent.

Hollik arra is felhívta a figyelmet, hogy míg 2007-ben az Európai Unió átlagos növekedése 3 százalék, addig Magyarország növekedése 1 százalék volt. „Ezzel szemben a mai gazdasági környezetben az látható, hogy az Európai Unió gazdasága szinte stagnál, és az EU-s növekedési átlagot Magyarország duplán teljesíteni szokta, tehát dupla annyi Magyarország növekedése, mint az unióé” – magyarázta a képviselő.

Szerinte az elvándorlás ellen mást nem tudnak tenni, minthogy egy stabil és növekedésorientált gazdaságpolitikát csinálnak, amelyben a „bérszínvonal évről-évre közelít az európai bérszínvonalhoz”.

Azt is hozzátette, hogy a magyar családtámogatási rendszer Európában egyedülálló, hiszen nagyon ritka, hogy három éves korig egy édesanya otthon maradhat a gyermekével: „Egy ilyen családtámogatási rendszer és az egyre növekvő bérszínvonal mellett, egy stabil növekedésorientált gazdaság vonzó lehet azok számára, akik ma még úgy döntöttek, hogy külföldön vállalnak munkát” – mondta a KDNP képviselője az ATV Startban.

A külföldön élő magyarok ezt egy kicsit másként gondolják – számolt be róla az RTL videója.

https://www.youtube.com/watch?v=ALB8V0lEWlc

Ha te is egyetértesz azzal, hogy amit Hollik István mond, csak egy üres, kormányzati humbug, oszd meg ezt a cikket!

loading...