„Vajna Timi! Buta kártevő vagy egy rohadó almán!” – vállaljuk a sajtópert

A Vajna Tímea jelenséggel az a baj, hogy a nőkhöz kapcsolódó összes negatív sztereotípiát felerősíti, és kifejezetten kártékony az egész országnak. Azért hívom jelenségnek, mert egy összekapcsolt eseménysorozatról beszélünk, amikor rá gondolunk. Olyan primitívségből eredő és/vagy tudatos dolgokra vetemedik Tímea a nyilvánosság előtt, amelyek növelik az ismertségét, és mágnesként vonzzák a hasonló népszerűségre vágyó, szintén buta és kártékony tanítványokat.

Vajna Tímea a centrális erőtér. Egy álomcsapda, ahol a rossz álmok helyett a szomorú valóság akad fenn, és mint a tyúkok a szarra, futnak össze a totális értéktelenség és apátia szörnyszülöttei, a bálványlét után sóvárgó csajok. Tulajdonképpen Vajna Tímea egy főgonosz. Egy olyan élősködő, akinek semmiféle haszna nincs. Tudják a kedves olvasók, mi a különbség a féreg és a parazita között? A féreg csak zabál és mocorog, a parazitának pedig szüksége van egy gazdatestre, amiből táplálkozhat, máskülönben elpusztul. Vajna Tímea utóbbi kategóriába tartozik. Több területről szerzi be az élelmét:

  • Lecsapolja a férjét, feléli a folyamatosan újratermelődő készleteket. Ez a része senkit nem érdekel, mert sem Andy, sem a társadalom nem sínyli meg Tímea táplálkozását.
  • Lecsapolja a magyar kulturális szuflát. Hamis énképet vetít ki egy Puskás Ferenc Stadion méretű projektorra, amit aztán százezrek vagy akár milliók is bámulnak. (Gyémántgyűrűt kaptam… na, ki szeretne ilyet? – tette fel a kérdést Facebook-oldalán a parazitánk, emlékszünk?) Azt sugallja, kedves hölgyeim, hogy semmirevalóak vagytok gyémántgyűrű nélkül! Semmit nem értek! Emellé társít egy példát is nektek. Útmutatást, hogy miként kellene viselkednetek ahhoz, hogy ti is paraziták lehessetek. Férfiakon, másokon, az országon.

https://www.youtube.com/watch?v=fnv8JPk0-PM

Az a baj, hogy a férje nem volt elég Vajna Timinek. Ennél nagyobb táplálékforrást igényelt, hiszen a paraziták telhetetlenek. Elkezdett hát szolgákat, minionokat gyűjteni maga köré. Ezek a lányok úgy tekintenek rá, mint a mennyből pottyant példaképre. Egy olyan nőre, aki az élősködésen, az önteltségen, a pénz és a hírnév szeretetén kívül semmit nem tudott felmutatni az életben. Ez ma a példa, hölgyeim!

„Nagyon barátságos velünk, közvetlen, kedves” – epekedve mesélnek róla a lányok a kameráknak, hiszen ők a kiválasztottak közé tartoznak. Csilloghatnak majd Tímea mellett, feltekerhetik maxra a sztereotípia gombot, és olyan nőkké válhatnak, amilyeneket a legalpáribb, prosztó hájas disznók meg akarnak dugni a képernyő előtt, és akik tudják, hova kell menni egy öltönyös üzletemberért, hogy jobban menjenek a dolgok. Mindez miért? Mert Vajna Tímea a példa.

Lehetne más is… lehetne mondjuk Hillary Clinton, aki nőként lett majdnem az USA elnöke. Ezek a lányok viszont nem véletlenül, Donald Trumpot imádják. Azért, mert annyi fogalmuk azért van a politikáról, hogy tudják, melyik jelöltet kell bemondaniuk ahhoz, hogy kedvezzenek Timinek, viszont ez más jelentést is hordoz. Ezek a lányok már átkonvertálták az ízlésüket. Nekik nem a helyes pasik, macsó fiúk jönnek be, hanem a hatalmasok. De nem a nyápic kanadai elnökre kell gondolni, hanem Putyinra, Trumpra, Berlusconira… (Andy Vajnára?)

A Vajnai tanítás lényege: álljon mögöttetek egy pali, akin élősködhettek, legyetek szépek és karcsúak, ne egyetek cukrot, tetszetek mindenkinek, szeressétek a hatalom közelségét, viselkedjetek primitíven, járjatok plázába, de csak a legdrágább cuccokat vegyétek meg, és tegyetek úgy, mintha lenne ebben a rendszerben bármiféle autonómiátok! Kérjetek a palitoktól egy saját kis homokozót, ami lehet egy fánküzlet, de lehet egy ékszeráruház is, csak tartsátok fenn a saját lábon állók látszatát, és élősködjetek, zabáljatok, parazitáskodjatok!!!

Ez a megfelelő minta, hölgyeim?


Oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van a nőkhöz kapcsolt előítéleteket erősítő, Vajna Timi-féle parazitákból!

loading...